Furtun de gradina albastru extensibil la 30m

Iată un furtun practic de grădină care poate fi extins până la 30m și transportat cu o singură mână. Adio timp pierdut, plante uscate, febră musculară. Udarea grădinii chiar poate fi o activitate plăcută.

5/5 din 1 voturi
Pret: 60 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

Furtun de grădină albastru extensibil

Dacă ai o grădină vei înțelege exact la ce ne vom referi în rândurile următoare.

Îți amintești de zilele de vară când din cauza secetei întreaga grădină era cuprinsă de uscăciune și zi de zi te chinuiai cu furtunele ca să uzi plantele manual? De câte ori ai făcut febră musculară? Aproape în fiecare zi, așa-i? Jetul era ba prea slab și inutil, ba prea puternic și îți frângea plantele? Furtunele clasice de culoare închisă sunt greu de identificat în cazul în care se folosesc în zone cu vegetație înaltă și bogată.

Pentru aceste neajunsuri s-a inventat furtunul extensibil.

  • Este ușor de transportat, se extinde în funcție de jetul de apă care trece prin el.
  • Când jetul devine puternic furtunul se întinde singur la capacitate maximă iar când jetul scade în intensitate furtunul se strânge singur la loc. Practic 30 m de furtun - suficient cât să acopere necesarul unei grădini obișnuite - se transportă într-o mână. 

  • Mai mult, are un cap reglabil care te ajută să dirijezi jetul de apă în funcție de ... subiectul udării tale. Uzi un arbust? Folosește jet puternic. Uzi o floare delicată? Folosești jet fin.
  • Culoarea intensă a furtunului are scop practic - să-l poți vedea ușor în mijlocul vegetației și când îl strangi ca să-l depozitezi la locul lui să nu pierzi vreme și să nu deteriorezi plantele.
  • Poți să folosești furtunul și ca să cureți curtea și terasa de gunoaie sau doar să răcorești intrarea în casă în zilele toride de vară. 

Se livrează prin curier, are 1 an garanție și îți furnizăm și detalii de utilizare. Sperăm să te bucuri de acest produs și să-l recomanzi și prietenilor tăi. 

 

 

Generale
Altele Furtun de gradina albastru extensibil la 30m, cu cap cu jet reglabil

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Mirela Stroiescu

Pitesti, Arges
Recomand
5/5

E foarte practic, udarea gradinii a devenit o placere. Recomand.

15 Februarie 2019

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$