OEM Boxa Bluetooth OZN

Boxă Bluetooth OZN

Ce boxă rafinată! Merită fiecare bănuț. Un model compatibil cu o gamă largă de echipamente, cu capacitate de redare a unui sunet impecabil și care te cucerește și prin forma sa. Numai bună pentru cei care pun accentul pe modernism .
Pret:
395 Lei
Stoc:
Epuizat
Garantie:
12 luni
 
BOXA OZN, PENTRU UTILIZATORI RAFINAȚI
 
 
Dimensiunile o fac optimă la transport, o poți duce cu tine la școală, la birou, la petreceri pe plajă ori în parc, pentru că-ți încape în rucsac sau geantă. Are suficient de multă energie pentru o zi întreagă, depinde de volumul la care asculți și de modul de utilizare. În plus are și un port micro USB pentru încărcare.
 
În ciuda dimensiunilor reduse, poate ”umple” o cameră normală cu sunetul muzicii. Se aude foarte bine și afară fără a fi nevoit s-o dai la maxim. Claritatea cu care redă sunetul te va face să renunți la căști pentru totdeauna, mai ales dacă ești o persoană sociabilă care preferă să share-uiască muzica preferată cu prietenii. Datorită tehnologiei Bluetooth ai scăpat de fire, având o distanță eficace de 10 m de la emițător.
 
 
Ai 3 aparate într-unul singur:
  • MP3 Player - datorită slotului micro SD poți asculta muzica ta preferată redată direct de boxă - sunet clar si rotund. 
  • Boxă fără fir Bluetooth - o poți conecta prin Bluetooth cu Telefonul, Tableta sau Laptopul tău fără nicio problemă.
  • Boxă activă cu fir - datorită cablului dotat cu mufă jack de 3,5 mm o poți conecta la orice dispozitiv de redare a sunetului (CD Player, radio, MP3 Player, laptop) care are o astfel de ieșire audio.
 
Este
Compatibilă cu Orice Telefon Cu Bluetooth sau ieşire Căşti jack de 3.5mm 
Compatibilă cu Orice Tabletă Android sau iPad 
Compatibilă cu iPod & iPod touch orice generaţie 
Compatibilă cu Orice Mp3 Player sau CD Player, Walkman 
Compatibilă cu orice Laptop sau PC desktop 
Compatibilă cu Consola Nintendo DS 
Compatibilă cu Consola PSP 
Media player independent cu Slot MicroSD 
 
În plus, este
  • Compatibilă cu Orice aparat cu ieşire de Căşti sau Audio de 3.5mm tip Jack Stereo 
  • Dotată cu slot micro-SD 
 
Iată cum funcționează: 

 

 

 

Boxe portabile fara fir
Raza de actiune 10m
Format audio suportat Formate: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, ETC.
Baterie Lithium (build-in) 3.7V 2300mAh
Timp redare 4-6 ore

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2018 Supermisto (Varia Servicii SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$