OEM Boxa Bluetooth Portabila - Butoiul cu Muzica
OEM Boxa Bluetooth Portabila - Butoiul cu Muzica
OEM Boxa Bluetooth Portabila - Butoiul cu Muzica
OEM Boxa Bluetooth Portabila - Butoiul cu Muzica

Boxă Bluetooth Portabilă - Butoiul cu Muzică

Visezi la un sunet plin și la un bass impecabil? Exact asta îți oferă Butoiul cu Muzică! Este o boxă compatibilă cu orice device ai avea în dotare și nu te lasă la greu. Ai muzica preferată mereu la îndemână. Găsești mai jos detalii tehnice .


4.8/5 din 20 voturi

Pret:
235 Lei
Stoc:
Epuizat
Garantie:
12 luni
 
Boxa Butoiul cu Muzică - muzica preferată la capacitate maximă
 
 
Că îți trebuie o boxă portabilă nu mai încape nicio îndoială, însă de ce ai alege tocmai acest model? Este foarte practică boxa datorită dimensiunii sale: este cât o sticlă de apă de jumătate de litru (puțin mai groasă). Este ușoară și își găsește locul în poșetă, în rucsac, etc. Îți e de folos indiferent în ce împrejurare ai avea nevoie de ea: la muncă, la școală, în excursie, la grătar, în mașină, etc. 
 
Ai energie pentru toată ziua, iar încărcarea boxei se face foarte simplu. Chiar și dacă ții volumul la jumătate, sunetul clar și bass-ul incredibil îți vor ține companie aproximativ 5 ore fără oprire. O poți conecta la orice fel de dispozitiv ai dori, nu te împiedici în cabluri și are independență de până la 10 m față de sursă. Boxa are microfon motiv pentru care o poți folosi ca și Hands-free Speakerphone. Interlocutorul te aude perfect. Ideală pentru când ai mâinile ocupate.
 
 
4 Aparate într-unul Singur:
 
 • MP3 PLAYER - Pune muzica preferată pe MicroSD Card sau Stick USB şi porneşte Boxa. Asta a fost Tot – ai un media player portabil.  
 • BOXA FĂRĂ FIR BLUETOOTH - Conectează prin Bluetooth Telefonul, Tableta sau Laptopul tău şi ai obţinut o boxă fără fir. Mai mult, poţi răspunde la telefon handsfree atât din telefon cât şi din Boxă .
 • RADIO FM - Nu ai baterie la telefon sau nu mai ai net? Mută Boxa pe modul radio şi petrecerea poate să continue! Boxa caută singură posturile.
 • BOXĂ ACTIVĂ CU FIR - Echipamentele mai vechi se conectează la boxă prin jack-ul de 3.5 mm.
 
 Compatibilă cu Orice aparat cu ieşire de Căşti sau Audio de 3.5mm tip Jack Stereo
 • Compatibilă cu Orice Telefon Cu Bluetooth sau Ieşire Căşti jack de 3.5mm
 • Compatibilă cu Orice Tabletă Android sau iPad
 • Compatibilă cu iPod & iPod touch orice generaţie
 • Compatibilă cu Orice Mp3 Player sau CD Player, Walkman
 • Compatibilă cu orice Laptop sau PC desktop
 • Compatibilă cu Consola Nintendo DS
 • Compatibilă cu Consola PSP
 • Media player independent cu Slot MicroSD
 • Radio FM
 
Iată cum funcţionează:
 

 


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2018 Supermisto (Varia Servicii SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$