Boxă Bluetooth Portabilă - Cutia cu Muzică

Te conectezi rapid și fără cablu, asculți muzica preferată împreună cu prietenii, gestionezi apelurile telefonice și controlezi volumul cum vrei tu! Simplu nu? Nu îți mai rămâne decât să o testezi personal !

4.8/5 din 138 voturi
Pret: 50 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 
 
 
BOXA PORTABILĂ - CUTIA CU MUZICĂ
 
 
Te-ai gândit vreodată de ce ți-ar trebui o Boxă portabilă? În ce situații ai putea să o folosești? Cu cortul la mare sau când o ajuți pe bunica la țară, în grădină? 
 
Pentru orice situație, noi îți recomandăm o Boxă Bluetooth Portabilă. O conectezi la telefon sau tabletă și gata, tot satul va asculta muzica ta!
 
 
Adică 4 aparate în unul singur:
 
 • Mp3 player : montează un MicroSD Card sau Stick USB pe care ai copiat muzica preferată şi porneşte Boxa. Asta a fost Tot – ai un media player portabil, cu sunet puternic şi bass excelent ce va umple întreaga cameră. 
 • Boxă fără fir Bluetooth: conectează prin Bluetooth Telefonul, Tableta sau Laptopul  tău şi ai obţinut o boxă fără fir. Mai mult, poţi răspunde la telefon handsfree atât  din telefon cât şi din Boxă.
 • Radio  FM: Nu ai baterie la telefon? Sau poate nu mai ai net? Mută Boxa pe modul radio, iar aceasta va căuta singură posturile de radio.
 • Boxă activă cu fir: Ai un CD player mai vechi sau mp3 player cu muzică? Sau poate un laptop fără Bluetooth? Conectezi boxa prin jack-ul (aproape) universal de 3.5 mm şi te poţi bucura de un sunet rotund şi puternic.
 
 
De asemenea este:
 • Compatibilă cu Orice Telefon Cu Bluetooth sau Ieşire Căşti jack de 3.5mm
 • Compatibilă cu Orice Tabletă Android sau iPad
 • Compatibilă cu iPod & iPod touch orice generaţie
 • Compatibilă cu Orice Mp3 Player sau CD Player, Walkman
 • Compatibilă cu orice Laptop sau PC desktop
 • Compatibilă cu Consola Nintendo DS
 • Compatibilă cu Consola PSP
 
Pe lângă faptul că o poți lua oriunde, are o independență de fir de până la 10 m, mai e și Hands-free Speakerphone, are un bass excepțional
 
Compatibilă cu Orice aparat cu ieşire de Căşti sau Audio de 3.5mm tip Jack Stereo.
 
Iată cum funcţionează:
 

 

Boxe portabile fara fir
Banda de frecventa 150Hz~18KHz
Impedanta 4 Ohm
Distorsiuni >85dB
Tip boxa Bluetooth
Cai 2
Raza de actiune 10 m
Asociat la Laptop, PC; MP3, MP4
Autonomie 3 ore
Format audio suportat MP3, WMA, WAV audio file
Medii de redare MMC / SD / SDHC / Memorie USB (maxim 32 GB)
Accesorii incluse Cablu Audio 3.5mm; Cablu Micro USB
Altele Bluetooth
Alimentare 1 x Cablu incarcare USB-micro USB
Conectori 1 x AUX jack 3,5mm; 1 x Port micro USB
Culoare Gri
Tip produs Boxa Bluetooth
Greutate 0.300Kg
Compatibilitate iPhone, Smartphone, Tableta
AM/FM FM
Timp redare 3 ore

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$