Camera Auto Oglinda Full HD cu touchscreen SM435

Sunt o mulțime de motive pentru care să-ți dorești o cameră auto oglindă. Filmezi tot ce se întâmplă în jurul mașinii tale, chiar și când este parcată. Fii în siguranță și demonstrează-ți nevinovăția în orice moment .
Pret:
426 Lei
199 Lei
Stoc:
Limitat
Garantie:
12 luni


livrare standard 20 lei


 

Camera Auto Oglinda Full HD cu touchscreen SM435

Orice șofer care se respectă are nevoie de un martor de trafic care să-i susțină cauza în caz de incident.

Are nevoie de cameră auto cu filmare simultană față / spate și pentru a-i furniza informații foarte importante pentru a circula regulamentar.

Ca să poți evita situațiile neplăcute care se pot intâmpla ai nevoie să vezi ce se întâmplă atât în față cât și în spate.

Cu alte cuvinte, pachetul acesta de cameră oglindă + cameră spate vine în întâmpinarea nevoilor tale imediate ca șofer. 

 

Uite de ce merită să-l ai

  • Are rezoluție Full HD la oglindă și unghi de filmare de 170 grade. Asta înseamnă că filmezi ambele sensuri de mers și trotuarele. Nu-ți scapă nimic din ce se petrece în față sau în lateral.

  • Camera spate filmează simultan cu oglinda aplicată peste retrovizoare. Ambele camere sunt discrete - doar tu și pasagerii știți de ele. 

  • Ecranul de 4.3 inch permite vizualizarea filmărilor realizate direct pe cameră, în asociere cu funcția playback. Nu mai e nevoie să descarci filmarea pe calculator ca s-o poți vedea. Adio enervări și timp pierdut.

  • Filmările în buclă se salvează automat pe cardul micro SD din cameră. Se poate folosi card de maxim 32 GB. Asta înseamnă că vei avea mereu pe card ultimele filmări, în limita spațiului disponibil + filmările de tip martor. Așa economisești resurse. 

  • Camera față face și poze în format .JPG. Are difuzor, microfon și baterie încorporate.

  • Are funcții practice - Funcție G-sensor, Înregistrare în buclă, Funcție playback, Funcție blocare filmare, Mod parcare. Ai nevoie de ele zi de zi ca de aer, pentru că nu știi niciodată când vei fi victima unui impact - în trafic, în parcare, etc. 

 

Acordăm garanție 1 an pentru funcționare.

În limita stocului disponibil, furnizăm și bonusuri practice care să completeze funcționalitățile produsului achiziționat. 

 

 

Camere Auto DVR Oglinda
Ecran 4.3 inch TouchScreen
Rezolutie video 1080p Full HD
Unghi de filmare 170 grade
Lentila rotativa Da
Rezolutie foto 12MPxMPx
Format foto JPEG
Mediu de stocare Card MicroSD
Capacitate de stocare pana la 32GB
Port USB 1 x micro USB
Microfon Da incorporat
Difuzor Incorporat
Baterie Incorporata
Dimensiuni 30.8x25.6x7.8cmmm
Greutate 249gg
Altele Functie G-sensor, Inregistrare in bucla, Functie playback, Functie blocare filmare, Mod parcare, Inregistreaza simultan cu ambele camere (fata si spate).
Accesorii incluse Tripla pentru bricheta de la masina, Adaptor bricheta 12V, Sistem de montaj, Manual de Utilizare
Tastatura Nu
Camera Dual
Rezolutie filmare Rezolutie 1920x1080P Full HD  

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2019 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$