Camera Auto Oglindă HD

Sunt o mulțime de motive pentru care să-ți dorești o cameră auto oglindă. Filmezi tot ce se întâmplă în jurul mașinii tale, chiar și când este parcată. Fii în siguranță și demonstrează-ți nevinovăția în orice moment.
Pret:
238 Lei
149 Lei
Stoc:
Limitat
Garantie:
12 luni


livrare standard 20 lei


 
 

CAMERA AUTO OGLINDA HD

 
Se spune că abia după 10 mii de km parcurși cu mașina, ești cu adevărat șofer. Asta înseamnă că un începător trebuie să meargă cu mașina prin oraș sau în afara lui aproape 30 de km zi de zi, un  an de zile, pentru a prinde curaj și a se deprinde cu arta condusului.  Ceea ce rezultă un an de zile în care începătorii intră in trafic și odată cu asta, de cele mai multe ori, intrând și-n bucluc
 
Prudența e cheia. Nu o să te salveze o cameră auto oglinda  de aceștia, dar cu siguranță îți va fi de ajutor. Când se întâmplă un accident, e greu să te dezmeticești imediat și să îți dai seama cine e de vină și cum s-a întâmplat. Începător sau nu, în loc să începi să cauți în jurul tău martori și să te iei la harță cu celălalt șofer, mai bine doar apeși un buton și revezi toată faza.
 
cameră auto Oglinda e extrem de utilă și te poți bucura de ea non-stop pentru că: 
  • Nu reprezintă o grijă în plus. Camera înregistrează continuu, înlocuind cele mai vechi înregistrări cu altele mai noi.
  • Camera ”vede” tot ce se întâmplă atât pe trotuar cât și pe sensul opus.
  • Poți demonstra pe loc orice, apăsând un singur buton pentru a vedea pe ecranul ei ce s-a întamplat cu câteva minute înainte.
  • Înregistrează pe cardul de memorie.
  • Oricând vrei să imortalizezi ceva de arătat și altora, ai incorporată funcția de fotografiere.
 
Si ca lucrurile să fie și mai bune, o dată cu această cameră îți dăm bonus un Card de memorie MicroSD de 16 GB + adaptor și un Splitter de mufă brichetă cu 3 ieşiri + USB cu care să încarci telefonul.
 
 
 
 
 
 
 
Camere Auto DVR Oglinda
Ecran 2.8 inch
Rezolutie video 720p HD
Unghi de filmare 90 grade
Format foto JPEG
Capacitate de stocare 32GB
Port USB 1 x micro USB
Microfon Da incorporat
Difuzor Incorporat
Baterie Incorporata
Altele Functie G-sensor, Inregistrare in bucla, Functie playback, Functie blocare filmare, Mod parcare, 
Accesorii incluse Tripla pentru bricheta de la masina, Adaptor bricheta 12V, Sistem de montaj, Manual de Utilizare
Tastatura Nu
Rezolutie filmare Rezolutie 720p HD 
Mediu de stocare Card MicroSD

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2019 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$