Camera Spion Alimentator Priza cu filmare HD

Îți vine să crezi că acest gadget este o cameră spion cu aspect de încărcător? Ei bine, da! Camera este atent mascată așa încât nici măcar un dispozitiv specializat n-o va descoperi. Detectează mișcare pe o distanță de până la 5 m și filmează HD în buclă. Trebuie s-o ai !

5/5 din 1 voturi
Pret: 349 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 
 
CAMERA SPION ALIMENTATOR PRIZA CU FILMARE HD
 
În fiecare zi folosim încărcătoare de telefon, așa că atunci când vedem unul ni se pare ceva banal. Cu greu s-ar gândi cineva că acest gadget poate fi o cameră spion cu aspect de încărcător! Dar chiar așa stau lucrurile și poate fi folosită oriunde.
 
Are capacitate de filmare HD cu un unghi de 90 grade. Rezoluția este de 720p și are compresie H.264. Poți filma câteva ore, în funcție de cât de mare este cardul pe care îl folosești. Acesta poate fi de maxim 64 GB. 
 
Camera cu lentilă de 3.6mm (1MPx) este perfect mascată, nimic nu o da de gol. Nu poate fi detectată nici măcar de detectoare specializate! 
 
Formatul video ASF/AVI 25fps o face compatibilă cu multe aplicații de vizualizare și editare video. În plus se livrează cu un CD cu softul necesar utilizării ei. 
 
Accesul la cardul de memorie este mascat și se poate ajunge la el prin desfacerea încărcătorului. Salvarea filmărilor se face în buclă, adică vei avea mereu pe card cele mai noi filmări. Alimentarea gadget-ului se face la priză iar vizualizarea secvențelor filmate se face de la computer. Dispozitivul are numai 48 g și detectează mișcarea pe o distanță de până la 5 m. 
 
 Iată câteva situații în care această cameră spion îți va fi de mare ajutor: 
  • Supravegherea copiilor mici și a bonei
  • Supravegherea discretă a membrilor familiei pentru a vă asigura că sunt în siguranță 
  • Supravegherea biroului sau a unui spațiu în cate deții valori, etc. 
 
De apreciat este utilizarea extrem de simplă - doar se bagă în priză și începe să funcționeze. Consumă doar 240mA/3.7v. 
 
Pe lângă 12 luni de garanție îți dăm și un #Bonus, un MicroSD 16 GB!
 
 
 
CARACTERISTICI
Senzor imagine CMOS
Rezolutie lentila 1MPx 
Lentila 3.6mm
Unghi de deschidere 90 Ggrade
Format video ASF/AVI 25fps H.264
Rezolutie video 720p (HD)
Microfon Da Pana la 5m
Stocare Micro SD pana la 64GB
Distanta de detectie a miscarii Pana la 6m
Iluminare minima 0.01Lux
Greutate 48g
Consum de putere 240mA/3.7v

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Mioara Popa

Tarnaveni
Am recurs la o camera spion
5/5

Eu am trecut printr-o situatie mai delicata. Stiam ca sotul ma inseala si dura de ceva vrfeme. Dar a sa bag divort imi trebuia o dovada. Asa ca am recurs la o camera spion. M-a invatat si pe mine avocata cum sa fac. Versata fata. Camera m-a ajutat sa pun capat calvarului. Acum sunt linistita. 

11 Mai 2018
Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$