Car Kit Bluetooth Dual USB03

Cea mai importantă funcție pe care o are un Car Kit este aceea de a te ajuta a vorbi la telefon în siguranță, atunci când conduci. În România, folosirea telefonului în timpul şofatului fără un dispozitiv de tip hands free se sancţionează cu 2 puncte de penalizare + amendă .


4.8/5 din 21 voturi

Pret:
177 Lei
95 Lei
Stoc:
Limitat
Garantie:
12 luni


livrare Gratuita

Comandă în următoarele 9 ore și 50 minute și primește-l marți

 
 
CAR KIT BLUETOOTH DUAL USB03
 
Car kit-ul este un sistem de comunicare hands free pentru maşină, care îţi permite să vorbeşti la telefonul mobil în timp ce conduci, discuția  fiind redată direct prin difuzoarele maşinii. Car kit-ul se conectează automat la telefonul mobil în momentul pornirii motorului maşinii și nu este nevoie să îl schimbi vreodată doar pentru că ți-ai schimbat telefonul. 
  • Se conectează la orice dispozitiv dotat cu Bluetooth. 
  • Atunci când îți sună telefonul, car kit-ul oprește automat radioul și folosește difuzoarele mașinii, pentru ca tu să ai parte de o conversație de calitate. Ulterior, când ai terminat conversația, muzica începe din nou. 
  • Are un afișaj cu leduri pentru o mai bună vizualizare noaptea. .
  • Redă muzica ta preferată și transmite FM de pe telefon pe sistemul audio al mașinii, prin Bluetooth. 
  • De asemenea, redă muzica salvată pe un stick USB sau un card SD. 
  • Are suport pentru tensiunea de ieșire duală USB, maxima 5V / 2A (pot fii încărcate concomitent 2 telefoane mobile prin USB)
Comandă-l acum și primești ca #Bonus1 un suport telefon parbriz cu ventuză și #Bonus2 splitter de mufă brichetă cu 3 ieșiri + USB cu care să încarci telefonul, pluuuuus transport gratuit! 
 

 

 

Accesorii electronice auto
Tip Accesoriu Car kit Bluetooth
Porturi 1 x Micro SD; 2 x USB 2.0
Afisaj LED
Caracteristici speciale Transmisie Stereo
Culoare Negru/Rosu
Compatibilitate Alimentare la 12 sau 24V cc
Altele Telecomanda Inclusa
Tehnologie Bluetooth

Recenzii clienti


Armin Tanase

Bucuresti
e finutz
5/5

Pot sa vorbesc lnistit la telefon ca nu mai iau amenda acum. Imi place modelu, e finutz. Arata ca un gadget de zile mari. Si nici n-a costat mult. 

20 Iunie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2018 Supermisto (Varia Servicii SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$