Car Kit Bluetooth Dual USB590

Vorbește în siguranță la telefon, atunci când conduci. Îți conectezi telefonul prin Bluetooth la Car Kit, preiei sau respingi apelurile cu ajutorul telecomenzii și vorbești fără a-ți pune viața în pericol. De asemenea, poți ascuta muzica preferată. Perfect !


4.8/5 din 230 voturi

Pret:
148 Lei
59 Lei
Stoc:
Limitat
Garantie:
12 luni


livrare standard 20 lei


 
 
CAR KIT BLUETOOTH DUAL USB590
 
 
Toata lumea a auzit de car kit, dar nu sunt puțini cei care nu știu exact ce face. Mai jos te vom lămuri noi cum te poate ajuta acest gadget și cum îți poate face o călatorie la volan mai ușoara. 
 
Așadar, Car Kit Bluetooth Dual USB590 reprezită de fapt 4 funcții încorporate într-un singur aparat care măsoara 10 cm. 
 
  • Vorbești la telefon: îl conectezi la Bluetooth-ul telefonului și gata, asculți în boxe ce spune interlocutorul și răspunzi normal la microfonul telefonului (fără a ține telefonul al ureche, ceea ce ți-ar putea pune viața în pericol, atunci când conduci)
  • Încărcător: îți poți încărca telefonul sau tableta în siguranță. Îl introduci în locul de brichetă și conectezi ceea ce ai de încărcat la unul dintre cele două porturi USB 2.0.
  • Radio: asculta radio, setând aparatul pe frecvența preferată sau setează-ți telefonul pe un post de radio (din străinătate de exemplu) și transmite Wireless muzica către boxe. 
  • Player: ce e un drum lung fară muzica preferată? Și ce te faci dacă ești prin munți fără semnal ți nu prinzi niciun post de radio? Cu acest Car Kit poți să îți asculți muzica preferată, fie că e salvată pe stick USB sau card MicroSD. 
 
Pe lângă asta aparatul are ecran de afișaj cu leduri de unde poți regla volumul sau răspunde la telefon.
Dacă nu vrei să te atingi de el atunci când conduci, nu-i nicio problemă deoarece Car Kit-ul vine cu o telecomandă la pachet care îți va lăsa libertate de mișcare. Pur și simplu o pasezi pasagerilor iar tu ești atent la drum. 
Telecomanda are funcția de a respinge, a închide, a răspunde sau a suna înapoi. 
 
Comandă-l acum și primești ca #Bonus1 un suport telefon parbriz cu ventuză și #Bonus2 splitter de mufă brichetă cu 3 ieșiri + USB cu care să încarci telefonul! 
 

 

Accesorii electronice auto
Tip Accesoriu Car kit Bluetooth
Porturi 1 x Micro SD; 2 x USB 2.0
Afisaj LED
Caracteristici speciale Transmisie Stereo
Culoare Alb/Argintiu
Compatibilitate Alimentare la 12 sau 24V cc
Altele Telecomanda Inclusa
Tehnologie Bluetooth

Recenzii clienti


Necesar
5/5

 Pe longa stingator vesta si truss,dispozitvul trebuie sa fie in toate masinile indiferent de tonaj

25 Iunie 2017

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2019 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$