UȘOR. SIMPLU. RAPID

CUM SÃ NU IEI AMENDÃ CÂND VORBEŞTI LA

TELEFON ÎN MAŞINÃ:

Car Kit Fara Fire – Hands Free Universal

MIC dar face multe!

 


Către toți șoferii,

“Cei care vorbesc la telefon în timp ce conduc provoacă 1 din 4 accidente.”
“Studiile au arătat că dacă vorbești la telefon în timp ce conduci ești la același nivel de atenţie cu un bețiv sau un bătrân.”
Amenzi foarte mari pentru șoferii care vorbesc la telefon în timp ce conduc! Potrivit noului cod rutier, care a intrat în vigoare din 6 februarie 2015, amenzile vor ajunge la 300 de lei.”

 

 

Dacă

Vrei să eviţi accidentele?

Vrei să nu distrugi vieţi din neatenţie?

Vrei să eviţi amenzile?

 

 

Pentru a evita toate cele de mai sus, fie va trebui să renunți la vorbitul la telefon în timpul condusului, fie va trebui să folosești

 

 

Car Kit Fara Fire – Hands Free Universal

 

 

Car Kit Fara Fire – Hands Free Universal

 

 

Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal este perfect pentru cei care:

 

 • doresc să conducă în siguranță, dar în același timp să rămână în contact cu familia, prietenii și cu partenerii de afaceri

 • doresc să evite amenzile usturătoare

 • doresc să asculte muzică în mașină

 • doresc să scape de cabluri și adaptoare de conectivitate

 • doresc să asculte muzica sau să vorbească la telefon fără să poarte căști, pentru că stiu că ele sunt purtătoare de microbi și nu sunt sigure în timpul șofatului.

 

 

La început era telefonul, mp3 player-ul, microfonul, usb-ul, boxele, hands-free-ul, bluetooth-ul și apoi a venit Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal.

 

Dacă ai ajuns să-ți petreci jumătate din viață în mașină, atunci este timpul să-ți crești confortul.

Dacă ești dependent de telefon, de muzică și nu poți renunța la niciuna din ele când conduci, atunci trebuie să iei măsuri.

Soluția nu este un centru de reabilitare sau amenzi usturătoare, ci Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal.

 

Are un design modern, accesibil și simplu de folosit. Nu ocupă mult loc în mașină și datorită tehnologiei Bluetooth, se potrivește oricărei mașini, de la mic la mare. Pe displayul LCD sunt afișate pe rând conexiunea bluetooth, USB, SD card, numărul telefonului care apelează, pauză. Telecomanda inclusă oferă posibilitatea de a transmite comenzi de oriunde te-ai afla în mașină.

 

 

Car Kit Fara Fire – Hands Free Universal are

5 funcții simple și utile:

 

 • este un modulator FM – adică puteți primi semnale audio de la diferite surse. El este un mic aparat care generează ca un post de radio, pe o frecvență pe care o poți alege, între 87.5-108 MHz. Practic odată aleasă frecvența, pornești radioul mașinii și îl potrivești pe frecvența respectivă. Astfel, asculți în mașină ca un post de radio personal!

 

 • are Bluetooth– poți conecta telefonul la tehnologia bluetooth și gata – în momentul acesta ai un Carkit – handsfree (mâini libere), poți iniţia și primi apeluri. Ba mai mult, aparatul are voce încorporată care te anunţă ce număr te apelează, deci nu este nevoie să pierzi timpul apasând pe taste.

 

 • spune adio căștilor enervante. Are un microfon încorporat. Vorbești la telefon în mașină fără să ții telefonul la ureche sau să-ți pui căști. Pur și simplu vorbești iar aparatul transmite la radioul mașinii ce spune interlocutorul.

 

 • are port USB – poți folosi aparatul ca mp3 player atașând un stick USB prin portul respectiv. Gata cu monotonia în mașină.

 

 • are port SD – daca ai inscripționat pe un card micro SD muzica sau fișierele audio, le poți asculta atașând cardul.

 

 

 

De ce aș cumpăra Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal?

 

 

 • În primul rând este mai ieftin în comparaţie cu un radio nou cu bluetooth care îți dă bătaie de cap să îl instalezi.

 

 • Are multe funcții, asculți muzica de pe stick, de pe card și de pe telefon! Ba mai mult poți seta volumul, pune pauză, opri. Se poate regla ușor cu cele 5 butoane dar și cu telecomanda care este inclusă în set.

 

 • Este portabil – se mută ușor de pe o mașină pe alta. Doar îl scoţi din bricheta maşinii şi îl pui în alta. Trebuie să setezi frecvenţa din radioul maşinii şi este gata de drum.

 

 • Nu depinde de baterie – aparatul stă în bricheta mașinii, practic are mereu energie (asta e important față de alte soluții handsfree care se bagă în ureche fără fir- care trebuie încărcate ca să meargă – sau cele care se pun la parasolar – iarăși trebuie încărcate).

 

 • Nu ai cască în ureche să îți obosească urechea – caștile sunt enervante, se încurcă firele, unele pot bloca zgomotul de afară și crește pericolul de accident. Dacă nu ai auzit un claxon sau o sirenă de ambulanță știm cu toții urmarea!

 

 • Nu ai fire – nu stai cu mufe, fire, etc. – totul este wireles – și conectarea Modulator – telefon (e bluetooth) si conectarea modulator – radio – mașina (e pe unde radio).

 

 • Transmite un semnal puternic ce oferă posibilitatea tuturor persoanelor din mașină să asculte muzica.

 

 • Este compatibil cu orice telefon care are Bluetooth şi cu orice radio de maşină cu banda FM.

 

 

 

Iată un scurt video care prezintă modalitățile de funcționare.
Vezi cât de simplu de folosit este.

 

 

 

 

 

Dacă ți se pare că nu merită, fă socoteala:

 

 

Dacă vorbești la telefon și nu ai mâinile pe volan poti produce accidente.

Costul unei VIEŢI – INESTIMABIL.

Dacă ești prins vorbind la telefon în timp ce șofezi. Amenda este de: 300 Lei.

Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal:  115 Lei.

 

 

Ai făcut socoteala? Și dacă tot nu ești convins?

 

Dacă cumperi Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal în următoarea perioadă vei primi ca bonus:

 

 

 

BONUS#1
windshield car holder
suport telefon parbriz cu ventuză
 
 
windshield car holder suport telefon parbriz cu ventuză
 
 
BONUS#2
splitter de mufă brichetă cu 3 ieșiri +
USB cu care să încarci telefonul
 
 
splitter de mufă brichetă cu 3 ieșiri + USB cu care să încarci telefonul
 
 

Ceea ce e foarte util întrucât poți să îl lipești unde e convenabil (dacă gaura brichetei este poziționată departe) îl pui pe bord poziționat optim să vorbești spre microfon și să ajungi ușor să apeși pe butonul de răspuns / închis apelul

 
 
 
BONUS#3
TRANSPORT GRATUIT
ORIUNDE ÎN ŢARĂ!


 

 

Nu mă crede pe cuvânt, vezi ce spun alții care l-au folosit.

 

 

 

Ion Vanzariuc

Din momentul când plec de acasă dimineața până mă întorc seara, vorbesc constant la telefon. Când iau o pauză de la vorbit, ascult muzică. Până acum nu aveam nici o problemă, dar legea se schimbă, se înăsprește, amenzile cresc și a trebuit să recurg la altă soluție. Am încercat să nu răspund la telefon în timp ce conduceam. Îmi tot veneau în minte reclamele alea cu pericolele vorbitului la telefon în timpul șofatului. Dar dacă era o urgență? Cineva era în pericol și avea nevoie de mine? Răspundeam și……NU ESTE INDICAT SĂ RĂSPUNZI LA TELEFON ÎN TIMP CE CONDUCI. .Oricum, am găsit soluția, am recurs la Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal.

Ion Vanzariuc
Bucuresti

 

Niculaie Vaipan

Eu sunt șofer de cursă lungă și adesea pe drumurile lungi și pline de hârtoape ale României aveam nevoie de puțină veselie. Așa că l-am încercat. Nu pentru vorbitul la telefon deși și această funcție este foarte util, ci pentru ascultarea fișierelor audio de pe micro SD. Am încercat cu un SD de 2GB și m-a ajutat foarte mult la călătoriile de lungă durată. Acum este nelipsit din mașina mea

Niculaie Vaipan
Cluj

 

Monica Clim

Este un instrument foarte util pentru mine dar şi pentru cei care nu au CD player în maşină. Merge foarte bine. Nici nu am nevoie de instrucţiuni speciale de folosire, video-ul prezentat mi-a arătat cât de uşor este de folosit. Floare la ureche.

Monica Clim
Iasi

 

 

PENTRU O PERIOADA LIMITATA,

 

 

 

Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal

 • Car Kit Bluetooth, hands-free
 • Modulator FM
 • Transmite la radio muzica din telefon
 • Transmite la radio muzica de pe card SD sau de pe un stick USB
 • Toate operatiile au suport vocal
 • Se deconecteaza dupa o perioada lunga de nefolosire
 • Bluetooth 3.0
 • Suporta memorie SD
 • USB

Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal
este la

PRETUL SPECIAL de 170 95 Lei

Adauga in cos

Comandă în următoarele 11 ore și 13 minute și primește-l mâine


FACTURĂ ȘI
GARANȚIE


LIVRARE CU
VERIFICARE


30 DE ZILE
DREPT DE RETUR

 

Stocul disponibil este la:

5%

 

 

 

Florin Sănduleanu

Sunt foarte încântat de el. Îl pui pur şi simplu la bricheta maşinii, porneşti maşina, îl reglezi cu radioul şi gata. Nici nu este nevoie să-l reglezi de fiecare dată, prima dată este destul. Pentru calitate-preţ este foarte convenabil, m-am decis să-i cumpăr şi soţiei unul. Ea este adepta cărţilor audio, aşa că dau mai puţini bani şi scap de cumpărat şi un mp3 player. Deci ies şi eu în câştig. Şi aşa poate mai răspunde şi soţia la telefon atunci când merge în oraş.

Florin Sănduleanu
Craiova

 

Marcel Moldoveanu

Folosesc acest produs nu numai în maşină dar şi pe barca. Pur şi simplu îl reglez la radio şi gata. Este mic şi foarte uşor de folosit. Când ajung la mal, îl pun în buzunar şi mă duc acasă. A doua zi îl folosesc în maşină în drum spre lucru. Este multifuncţional şi uşor de folosit.

Marcel Moldoveanu
Constanţa

 

 

FAQ (Întrebări frecvente)

 

1. “Ce este acest modulator FM?”

Modulatorul FM este un aparat care acționează ca un emițător radio. El emite, pe anumite frecvențe setate de tine, conținutul pe care-l dorești, muzică, radio, cărți audio, apeluri. Practic, folosești boxele mașini pentru a reda conținutul dorit.

 

2. “Mă pot conecta la frecvenţa 88.9 MHz sau trebuie neapărat să fie 108MHz?”

Da. Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal, îți permite să te conectezi la oricare frecvență, între 87.5 – 108 MHz.


3. “Câte porturi are?”

Are port SD şi port USB.

 

4. “Pot răspunde la telefon folosind telecomanda?”

Da. Cele 21 de butoane ale telecomenzii îți ușurează munca. Poți răspunde la apelurile primite, poți seta bluetooth-ul, poți pune pauză, dă mai departe sau oprește, etc.


5. “Îl pot folosi și când mașina nu este în funcțiune?”

Nu. Pentru că se folosește de boxele mașinii, este nevoie ca aceasta să fie în funcțiune.

 

6. “Trebuie să-l încarc des?”

Nu. Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal nu este pe bază de baterie. El intră în funcțiune în momentul când mașina pornește pentru că se află în bricheta mașinii, are mereu energie.

 

 

Adauga in cos

Comandă în următoarele 11 ore și 13 minute și primește-l mâine

7 motive sa cumperi de la SuperMisto


1. Transport Gratuit in 24-48h Oriunde in Romania!
Pentru comenzi peste 300 lei uita de km suplimentari - livram gratuit, prin curier rapid, atat in orase cat si in cele mai izolate localitati..

2. Cea Mai Mare Perioada de Returnare (30 zile) din Romania!
Vrem sa fim siguri ca esti multumit de produsele de la noi - astfel ai o luna sa te razgandesti.

3. Retur Gratuit Fara Intrebari
Am simplificat la maxim returul pentru tine si l-am redus la un simplu telefon / email. Uita de formulare complicate si hartii de scos la imprimanta. Fara intrebari, fara justificari.

4. Plata ramburs + verificare colet.
Plateste cash, cand primesti coletul - e mai simplu si mai rapid. In plus ai verificare colet, sa fii sigur ca produsul nu s-a avariat la transport.

5. Factura, Garantie + Instructiuni in Limba Romana
Primesti factura, garantie 12 luni si instructiuni in limba romana - toate sunt in colet. Lasa (cand comanzi) datele firmei, ca sa decontezi.

6. Bonusuri Utile
Bucura-te pe loc de produsul cumparat - ce poti face cu o camera auto fara memorie? Includem in pachetele noastre carduri, memorii si tot ce ai nevoie sa folosesti produsul imediat.

7. Vezi ce Cumperi - Produsele au Video
Pozele de la producator, arata mereu bine. Filmam toate produsele pentru ca tu sa vezi exact cum arata si mai ales, cum se foloseste produsul de la noi!

Sa-l folosesti cu placere!

Adauga in cos

Comandă în următoarele 11 ore și 13 minute și primește-l mâine

Produsul OEM Car Kit Fără Fire – Hands Free Universal OEMCKB a primit nota 4.7 din 5 conform celor 944 voturi.

©2018 Supermisto (Varia Servicii SRL)
30, Popa Nan, Bucuresti, Bucharest, Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10, Email: cadou @ supermisto.ro