Casti Bluetooth Sport SY-BT1604

Imaginează-ți că ai ieșit la alergat și asculți melodia care iți place cel mai mult la niște căști super tari, rezistente pe orice vreme și fără fir. Alergi în locul tău preferat, acolo unde ești doar tu cu gândurile și sentimentele tale. Cool, nu-i asa?
Pret: 119 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

Casti Bluetooth Sport SY-BT1604

O pereche de căști de bună calitate îți sunt de mare ajutor. Poți să asculți muzica preferată fără să-i deranjezi pe cei din jur. Oriunde te-ai afla.

  • Poți să înveți de pe audiobook în mod eficient, mai ales dacă ai memoie auditivă. Poți să faci sport și să nu te disturbe nimic în timp ce ești la sală sau pe afară la jogging. 
  • Când te joci pe laptop... nu e nevoie să afle toată casa! Jocul e foarte realist în căști, numai pentru tine.
  • Dar, nu toate modelele sunt a fel. Unele sunt doar scumpe, fără să-ți ofere ceea ce-ți trebuie.
  • Modelul SY-BT1604 are avantajul de a reda sunetele cu mare claritate și fără distorsiuni. În acest fel te poți separa de cei din jur și te concentrezi exact la ceea ce ai de făcut.
  • Se pot conecta atât prin Bluetooth 4.2 la echipamente de generație nouă cât și prin jack 3.5mm la echipamente mai vechi.
  • Distanța de redare este de 10 m față de sursă
  • Bureții care se așează peste urechi sunt moi și confortabili, iar zona over head se poate extinde așa încât să se fixeze mai bine pe capul utilizatorului.
  • Sunt ușoare și au aspect rafinat

Se livrează prin curier, cu Garanție 1 an și instrucțiuni de folosire. 

Specificatii
Versiune Bluetooth 4.2
Timp de încărcare 1-2h
Tip over ear
Distanță de transmitere 10 m
Conectivitate jack 3.5 mm si bluetooth
Diametru difuzor 40 mm
Impedanta 16 ohm
Senzitivitate 105dB
Frecventa de raspuns 20Hz-20000Hz
Distorsiuni armonice <2%
Putere nominala 20mW
Alte caracteristici Timp de redare prin bluetooth pana la 8h

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$