OEM Priza Programabila + 2 instalatii pom +1 triplu stecher

Priza Programabila + 2 instalatii pom +1 triplu stecher

Iată un alt gadget care îți simplifică viața semnificativ: dimineața pornește aparatul de cafea, restartează conexiunea la internet, pornește instalația pentru pomul de Crăciun, gestionează alimentarea cu căldură și… poate speria hoții! Ți se pare imposibil să fie așa deștept ?
Pret:
155 Lei
Stoc:
Epuizat
Garantie:
12 luni
 
PRIZĂ PROGRAMABILĂ
 
De ce să te mai îngrijorezi că ai uitat ceva pornit acasă, că nu e bine să lași aparatele în priză peste zi și așa mai departe? Stresul nu mai e un motiv de îngrijorare pentru tine. O priză ca asta este perfectă pentru că setezi orele în care să funcționeze anumite aparate și nu mai ai nici o treabă cu ele ulterior. Caloriferul merge strict în perioada în care ești acasă și nu consumă curent în rest, luminițele de crăciun se aprind de cum se lasă întunericul și televizorul se stinge în fiecare noapte la ora 1:00, chiar când ai adormit.
  • Economisește Energia
  • Programare eficientă a duratei de funcționare
  • Timp scurt de programare, cel puțin 1 minut
  • Temperatura maximă de funționare ajunge la 40 grade Celsius
Acum, primești BONUS o instalație de pom fulgi de nea, una tip brăduț și un triplu ștecher, pe care să le păstrezi în siguranță în cutia de decorațiuni pentru Crăciun. Mai mult, o trimitem oriunde în țară în mod gratuit. 
 

 

 

 

Gadget-uri diverse
Specificatii 230V-240V la 50Hz-60Hz, Incarcare maxima: 3500W, Timp minim de programare: 1 min, Temperatura de functionare: -10 pana la 40 grade Celsius, Acuratete: pana la ~ 1 min/luna, Baterii: NiMH 1.5V > 100ore

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2018 Supermisto (Varia Servicii SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$