Perie Rotativa pentru Curatare cu capete Multiple - Hurricane SPIN SCRUBBER

Perie rotativă cu 3 capete și acumulator ideal pentru zonele greu accesibile și spațiile în care nu aveți alimentare electrică. Nu mai este necesar să frecați așa că timpul total alocat curățeniei va scădea semnificativ. Mânerul extensibil este foarte practic .

5/5 din 2 voturi
Pret: 199 Lei
Epuizat
 

 

Hurricane SPIN SCRUBBER

 

Iată un set de perii practice cu maner extensibil care te ajută să cureți ireproșabil orice suprafață, fără să fie nevoie de freci.

Nu contează că este un spațiu dificil sau ca nu are alimentare electrică, Hurricane SPIN SCRUBBER rezolvă problema.

Dispune de un acumulator care se încarcă la priză. Astfel scapi de cablurile de alimentare care te-ar putea încurca în timp ce faci curat. 

Baia, bucătăria, spațiile pardosite cu gresie și alte locuri dificile vor străluci de curățenie pentru că Hurricane SPIN SCRUBBER nu lasă în urmă niciun fir de murdărie. 

 

Se livrează

  • un set de 3 perii (perie conică, perie plată, perie semirotundă) pe care le poți fixa pe mâner în funcție de locurile pe care dorești să le cureți

  • mânerul este extensibil până la 115 cm

  • are acumulator pentru alimentare care se încarcă de la priză

  • capul este rotativ. Se rotește de 300 de ori pe minut

 

Dacă până acum curățenia a fost o bătaie de cap pentru tine, acest set de curățenie îți va face viața mai ușoară și casa mai curată.

Livrăm produsul gratuit prin curier oriunde în țară, cu garanție 1 an pentru funcționare.

De asemenea, vei avea instrucțiuni de folosire și bonus practic în limita stocului disponibil

Curatenie
Tip produs perie
Material plastic / metal
Utilizare interior
Continut pachet cap motor rotativ, 3 perii, extensie, brat cu acumulator, alimentator 220V

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Geta Capitanu

Timisoara, Timis
Curatenie instant
5/5

Am primit cadou setul asta de ziua mea acum vreo luna. Numai bine sa-l folosesc la curatenia de Paste. Stiti cum a fost? Am terminat curaenia in jumatate din timpul de altadata. Am avut timp si de o iesire cu fetele inainte de sarbatori. Cooool! Acum nu mai fac curat ca pe vremea lu mamae. 

12 Aprilie 2018
Tudor Ene

Braila
I-am luat perie si a tacut
5/5

Atata m-a batut nevasta la cap ca n-o ajut la curatenie ca a trabuit sa fac ceva. I-am luat o perie ca asta si a tacut din gura. Cred ca peria face mai mult decat ajutorul meu. Acum pot sa plec cu baietii la un peste mic. Zic. 

11 Aprilie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$