Lampă solară cu LED - model Glob pentru balustrade și garduri - 15cm

Phenom Lampa solara cu LED - model glob pt. balustrade si garduri - 15cm
Phenom Lampa solara cu LED - model glob pt. balustrade si garduri - 15cm
Phenom Lampa solara cu LED - model glob pt. balustrade si garduri - 15cm
Phenom Lampa solara cu LED - model glob pt. balustrade si garduri - 15cm
Această lampă solară model Glob este ideală pentru iluminare de ghidare și de decor pentru curți și grădini. Se amplasează pe balustrade, garduri dar nu numai. Poate fi un excelent element decorativ în cazul unor evenimente în aer liber .
Pret: 52 Lei
Epuizat
 

LAMPĂ SOLARĂ CU LED, MODEL GLOB 

 

Acest model este ideal pentru a fi montat pe balustrade și garduri dar se poate folosi și ca element decorativ luminos în cazul unor evenimente în aer liber. 

Poți să experimentezi și alte amplasamente pentru că suntem siguri că nu vei fi dezamăgit.

Se montează cu ușurință pentru că fiind cu alimentare solară nu e necesar niciun fel de cablaj. Așezi lampa unde dorești și la lăsarea serii începe să lumineze.

Iluminarea este de lungă durată pentru că are încorporat un acumulator. 

Carcasa lămpii este rezistentă la ploaie, deci nu trebuie să-ți faci probleme în caz de intemperii. 

Sistemul de prindere este simplu, arată ca o curea cu fixare pe striuri, și-ți permite să prinzi Globul (15 cm) de suporturi de diverse dimensiuni. 

Are un senzor de crepuscul care pornește și oprește lampa atunci când e necesar. Deci, nu va trebui să-ți bați capul în vreun fel. 

În caz că nu mai dorești să lumineze, poți opri lampa de la întrerupătorul ON/OFF

Lampa model Glob luminează datorită celor 2 LED-uri din interior și poate fi asociată cu alte modele de lămpi pentru o iluminare feerică a curții și grădinii. 

Te ajută să faci economii la electricitate în mod semnificativ. 

Are 1 an garanție și se livrează prin curier în toată țara. 

 


Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2022 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$