LED bar auto 288W lumina alba/galbena - 5 moduri de functionare

OEM LED bar auto 288W lumina alba/galbena - 5 moduri de functionarePromotie
OEM LED bar auto 288W lumina alba/galbena - 5 moduri de functionare
OEM LED bar auto 288W lumina alba/galbena - 5 moduri de functionare
LED bar-ul este o opțiune de iluminare care se folosește atât pe autovechicule cât și pe echipamente industriale de mare tonaj. Sunt de mare ajutor pe vreme rea când trebuie să șofezi sau să lucrezi noaptea în siguranță.

4.4/5 din 39 voturi
Pret: 250 Lei
Epuizat
LED bar Off-Road 288W 52cm Alb / Galben

Acest proiector auto are 5 moduri de functionare: lumina alba, lumina galbena, lumina alba intermitent, lumina galbena intermitent si lumina alba/galbena intermitent. 

  • Modelele de LED bar-uri  de dimensiuni medii și mari se folosesc pentru echipamente industriale utilaje agricole si masini pentru off-road. 
  • Sunt excelente dacă ești nevoit să lucrezi noaptea. Acest model are 96 LED-uri economice care oferă o putere de 288W.  
  • Lumina emisă este albă rece/galbena și nu te predispune la somn - mai ales dacă privești în lumina LED bar-ului ore în șir.
  • Protecția IP este 67, mai mare decât a altor modele de pe piață care au 65 sau 66. Asta înseamnă că LED bar-ul este izolat la umezeală și praf. Îl poți folosi pe orice vreme.
  • Temperatura de culoare este de 6500K / 3000K iar cea de funcționare are un spectru larg: de la -40 și până la 60 grade Celsius. Ești asigurat atât pe ger cât și pe caniculă.
  • Este de dimensiuni medii 52cm dar este foarte eficient - are lumină bună și consum mic.

 

 

Generale
Sursa de lumina LED
Putere LED 288W
Nr. LED-uri 96
Luminozitate 15000lm
Tip lumina alb rece / galben
Protectie IP 67
Sursa alimentare 10-30V
Temperatura culoare 6500 / 3000K
Temperatura functionare -40 - 60°C
Dimensiuni 52cm
Altele accesorii de montare

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$