Stație meteo HTC-1

OEM Statie meteo HTC-1Promotie
OEM Statie meteo HTC-1
OEM Statie meteo HTC-1
OEM Statie meteo HTC-1
OEM Statie meteo HTC-1
OEM Statie meteo HTC-1
Stația meteo HTC-1 masoară temperatura și umiditatea din spațiul interior în care este amplasată. De asemenea, este dotată cu ceas, calendar și alarmă. Dacă vrei să cunoști date precise din biroul sau casa ta, ai nevoie de această stație meteo .

5/5 din 2 voturi
Pret: 35 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

 

Stație meteo HTC-1

Stațiile meteo de interior sunt foarte practice dacă vrei să supraveghezi cu atenție mediul în care locuiești sau în care lucrezi.

Cei mai mulți cumpără stații meteo atunci când au copii mici pentru că au nevoie să cunoască temperatura și umiditatea din aer precum și variațiile acestora, așa încât bebelușul să fie mereu sănătos. Și să stea mereu într-un mediu sigur.

Dar mai sunt și alte motive - când adulții au anumite probleme de sănătate și încearcă să se protejeze. Dacă aerul e foarte uscat (adesea aerul din apartamente nu are decât 40% umiditate) devine greu respirabil. 

Sau când doresc să întrețină bine casa în care stau și au o bănuială că umiditatea e prea mare. Umiditatea din spațiile interioare reprezintă o problemă mai ales iarna. Dacă este prea mare apare mucegaiul și condensul. Dacă ai cum să supraveghezi acest lucru știi când să crești temperatura, când să folosești un dezumidificator, etc.

  • Stația HTC-1 măsoară temperaturi cuprinse între -10C și +50 C (de la 14F până la 122F) și umidități cuprinse între 10% și 99%.

  • Acest model are funcții foarte practice - vezi mereu valorile temperaturii, umidității și ora. Îți vei da seama care este temperatura de confort la care funcționezi cel mai bine, care este valoarea umidității în casa ta și... ce ai de facut in functie de nevoi. 

  • Se alimentează cu o baterie AAA care te poate ține chiar și 1 an (nu este inclusă). Se poate așeza atât pe perete ca un tablou cât și pe birou, pentru că are un suport din plastic.

  • Măsoară temperatura atât în grade C cât și în grade F. Evident, la noi în țară se folosesc gradele Celsius - dar produsul este versatil

  • Are precizie bună de măsurare atât pentru temperatură cât și pentru umiditate, așa că te poți baza pe stație.

  • Are alarmă și beep la anumite ore așa că nu mai ai nevoie de ceas deșteptător sau de reminder. Are ecran LCD mare deși dimensiunile stației sunt de numai 10x10x2 cm.

  • Carcasa albă îți permite să-i găsești un loc potrivit oriunde în casă ori birou. Are funcție de memorare a maximelor și minimelor înregistrate dar o poți reseta oricând dorești.

Produsul are 1 an garanție de funcționare, se livrează prin curier oriunde în țară și primești instrucțiuni de folosire în limba română. Ne bucurăm să putem contribui și noi la confortul casei tale!

General
Alimentare 1 x baterie AAA
Temperatura -10C - +50C (de la 14F pana la 122F)
Umiditate 10% - 99%
Ceas 12/24h
Calendar Da
Alarma Da
Afisaj LCD

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Marioara Chirica

Blaj, Alba
Imi protejez sanatatea
5/5

Ma supara foarte tare incheieturile atunci cand umiditatea e mare. Am avut nevoie de o statie meteo din asta ca sa stiu cum sa-mi protejez sanatatea. Decat sa iau o sacosa de medicamente pentru dureri si disconfort mai bine previn problemele. Imi prinde tare bine statia, e desteapta si usor de folosit. Vad imediat cand a crescut umiditatea in casa si pot sa reglez temperatura cum trebuie. Sau pornesc dezumidificatoarele. 

10 Aprilie 2018
Umiditatea in casa e o adevarata belea
5/5

De cand ne-am mutat in casa asta numai probleme am avut, ba condens la ferestre si la bucatarie, ba mucegai, ba umiditate de te iau durerile de dinti si de articulatii. Daca ai si copil mic in conditiile astea e adevarata belea. NU stiam  de unde sa apuc problema si ma tot batea nevasta la cap ca se imbolnaveste copilu. Pai avea dreptate. Am luat o statie meteo HTC sa vad cum stam, cat de rea de buba. Si dupa aia am stiut ce masuri sa iau - solutii antimucegai, dezumidificatoare care absorb apa din aerul din casa. Aaa, am uitat. Statia meteo ma ajuta si sa pastrez apartamentul in buna stare. Ca altfel as fi obligat sa zugravesc tot la 1-2 ani. Cine poate asa ceva?

17 Martie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$