Alarma Smart WiFi Kit SMA100

OEM Alarma Smart WiFi Kit SMA100Promotie
OEM Alarma Smart WiFi Kit SMA100
OEM Alarma Smart WiFi Kit SMA100
OEM Alarma Smart WiFi Kit SMA100
OEM Alarma Smart WiFi Kit SMA100
OEM Alarma Smart WiFi Kit SMA100
OEM Alarma Smart WiFi Kit SMA100
OEM Alarma Smart WiFi Kit SMA100
OEM Alarma Smart WiFi Kit SMA100
Kitul de Alarma Smart Wifi SMA100 este o soluție simplă și la îndemâna oricui pentru protejarea locuinței. Instalarea se face ușor din aplicația de mobil, iar adăugarea ulterioară de module e la doar câteva click-uri distanță.

5/5 din 1 voturi
Pret: 399 Lei
Epuizat
 

 

ALARMĂ SMART WIFI KIT SMA100

 

Ți-ai dorit mereu să ai o casă modernă și în siguranță, dar nefiind expert în tehnică n-ai ajuns să-ți îndeplinești visul? 

Ai auzit și tu de conceptul de Smart Home și ți-ar plăcea ca și casa ta să fie una Smart? Ei bine, avem produsul de care ai nevoie.

Este foarte ușor de folosit, te ajută să faci un mare pas înainte în materie de siguranță și alarmare pentru casa ta și se poate interconecta cu alte gadget-uri wireless pe care le ai deja prin casă. 

Adică, ești foarte aproape de visul tău cu privire la Smart Home

 

Pachetul pe care ți-l livrăm conține

  • Unitatea centrală a alarmei wifi sau HUB-ul cum i se mai spune. Aceasta gestionează informațiile captate de senzori li emite semnalele de alarmă atunci când ai nevoie de ele. Pornind de la acest HUB poți adăuga module suplimentare - senzori de gaz, apă, fum, etc. Adică ai posibilitatea ca pas cu pas să-ți faci o casă smart așa cum îți dorești. 

  • Alimentatorul cu cablu USB.

  • Senzorul PIR sau Senzorul Infraroșu Pasiv care detectează orice prezență în raza sa de funcționare și transmite informația către HUB via wifi. 

  • Senzorul electromagnetic wifi ușă-fereastră care semnalează prezența unei persoane care vrea să-ți intre în casă pe fereastră sau pe ușă în așa fel încât s-o poți surprinde în flagrant. 

  • Telecomanda wifi așa încât să poți manevra sistemul de alarmă cu cea mai mare ușurință.

  • Manualele de utilizare în limba română așa încât să poți utiliza sistemul la capacitatea lui maximă. 

  • Aplicația (Android sau iOS) ca să poți gestiona alarma de la distanță și să primești semnalele de alarma în caz de nevoie.

 

Acest sistem de alarmă este unul de cea mai nouă generație și suportă orice completare ulterioară în materie de senzori care să acopere în întregime siguranța casei tale și se interconectează via wireless cu alte gadget-uri performante pe care le ai deja.

Toate componentele sistemului de alarmare sunt de mici dimensiuni, au un design modern și discret.

Acoperă 100 m în cazul supravegherii fără obstacole. Se livrează gratuit prin curier în toată țara și are garanție de funcționare de 1 an de la achiziție. 

 

 

 

Alarma Smart
Alimentare 110-240V AC
Distanta maxima de lucru 100m
Frecventa de lucru 433MHz
Zone wireless ≤32
Temperatura de lucru -10~55℃
Altele Aplicatie (Android sau iOS) / include senzor PIR wifi, senzor electromagnetic wifi usa-geam, telecomanda wifi. Posibilitatea de adaugare module suplimentare (PIR, senzor gaz, senzor apa, senzor fum, senzor electromagnetic wifi usa-geam, sirena, repetor wifi)
Continut pachet Unitate centrala alarma wifi, alimentator cu cablu USB, senzor PIR wifi, senzor electromagnetic wifi usa-geam, telecomanda wifi, manuale de utilizare

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Gigi Costache

Tg. Mures
Imi place, e beton
5/5

Visez la asa ceva de vreo 3 ani de cand am vazut la un prieten in afara... Acum mi-am luat si eu. Abia astept sa pun si sezori secundari sa-mi fac smart home ca lumea. Asta e primul pas.

08 Iulie 2018
Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$