Camera Auto Full HD SMT-630
Camera Auto Full HD SMT-630
Camera Auto Full HD SMT-630
Camera Auto Full HD SMT-630
Camera Auto Full HD SMT-630
Camera Auto Full HD SMT-630

Cameră Auto Full HD SMT-630

Camera auto SMT -630 este dotată cu senzor de mișcare, unghi de filmare de 170 de grade, funcție Nightvision, filmare la rezoluție HD 1920 x1080 px, și multe alte opțiuni. Este tot ceea ce ai nevoie pentru ca tu să te simți în siguranță atunci când conduci .


4.9/5 din 60 voturi

Pret:
413 Lei
Stoc:
Epuizat
Garantie:
12 luni
 
 
CAMERA AUTO FULL HD SMT 630, PASAGERUL DE NĂDEJDE
 
Camerele video auto aproape că devin obligatorii în ultima perioadă, mai ales pentru cei care conduc mult. Nu pentru că s-ar teme c-ar face ei gafe, ci mai degrabă că vor fi părtași la gafele celor din jur. Și-apoi, părtași la declarații pentru polițiști. Și-apoi la mecanici. Mai bine nu. 
 
Dar ce te faci când nu mai vrei să-ți încarci bordul mașinii cu alte aparate, te temi că nu o să știi să le folosești sau că ele îți consumă din bateria mașinii degeaba?
 
Ei bine, trebuie să te asigurăm că tehnologia avansează zi de zi și că devin din ce în ce mai accesibile, mai compacte și mai utile, pentru ca tu să îți elimini din grijile de la volan. 
 
Motivele de care să te bucuri că deții o cameră auto de calitate:
  • Înregistrează pe cardul de memorie non-stop, ziua și noaptea.
  • Extrem de flexibilă, camera se rotește pe două axe, ca să poți vedea din orice poziție, fără să o dai jos din parbriz.
  • Poți face fotografii când faci o plimbare mai lungă și vrei să imortalizezi o priveliște uimitoare sau să imortalizezi o parcare mai ”atipică” din inima orașelor. 
  • Unghi de filmare de 170 grade, pentru ca să urmărești activitatea de pe trotuar și sens opus. 
  • În tipul nopții, camera înregistrează doar când sesisează miscare, pentru a economisi memoria cardului SD.
  • Calitate ridicată a imaginii, atât ziua cât și noaptea.
  • Datorită ecranului LCD, poți vedea pe loc înregistrările recente apăsând doar butonul play
 
Bonus primești cu această cameră un Card de memorie MicroSD de 16 GB + adaptor și un Splitter de mufă brichetă cu 3 ieşiri + USB cu care să încarci telefonul.
 
 
 
Știm că ești curios să vezi cum să instalezi și să folosești camera, precum și să descoperi cum filmează, așa că am pregătit pentru tine un video:  

 

 

 

 

Camera Auto DVR
Rezolutie video Full HD, 1920*1080
Unghi de filmare 170 grade
Ecran 3 inch
Format foto 12MP, JPEG
Compresie video M-JPEG
Capacitate de stocare TF maxim 32 GB
Port USB 1 USB/Alimentare
Microfon da
Difuzor da
Baterie built-in 200mAh; Alimentare 5V
Altele G senzor. Meniu in rusa, engleza, chineza, japoneza. Filmare in Loop. Detector de miscare. Format audio AAC. Infrarosu
Accesorii incluse Incarcator masina, card 16 GB
Camera PAL/NTSC. AVI
Rezolutie filmare 1080P 
Mediu de stocare TF maxim 32 GB

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2018 Supermisto (Varia Servicii SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$