Camera Auto Zenteko Premium Full HD SM 160 cu tracker GPS

Ești înjurat, scuipat, amenințat sau poate lovit în trafic? Cu o cameră auto instalată și în acțiune, ai ac de cojocul celor agresivi. Dai play și îi faci plângere. Elegant, frumos și fără violență.
Pret: 345 Lei
Epuizat
 

 

CAMERĂ AUTO ZENTEKO PREMIUM FULL HD SM160 CU TRACKER GPS

 

Acest model de cameră auto este tot ce-i trebuie unui șofer responsabil atunci când iese pe șosea, în aglomerație!

Are cameră de față cu filmări de bună calitate, cameră de spate pentru siguranța șoferului și integritatea mașinii și tracker GPS pentru transmiterea locației mașinii în timp real. 

Este modelul ideal pentru șoferi profesioniști care fac parte din flote de transport. Cu un astfel de gadget faci un pas mare înainte în materie de tehnologie modernă.

 

Iată de ce merită să ai această cameră pe mașina ta

  • Poate fi setată la rezoluție maximă de 1080p și îți oferă filmări clare și detaliate. Are 3 opțiuni de setare a rezoluției.

  • Are unghi de filmare de 170 grade, așa încât să filmezi atât ceea ce ai în față cât și în lateral.

  • Filmările sunt în loop, așa că ai mereu pe cardul de maxim 128 GB ultimele filmări făcute precum și filmările de tip martor care se salvează automat pentru utilizări ulterioare. 

  • Are zoom digital 4x și compresie video H.264. Zoom-ul îți oferă un maxim de detalii iar compresia îți economisește spațiul de pe card.

  • Are de asemenea, WDR, HDR, LDWS. Aceste funcții te ajută să ai filmări de calitate pe timp de noapte. Captează cât mai multe detalii în timpul filmării și te avertizează în cazul ieșirii de pe bandă dacă n-ai semnalizat.

  • Are și tehnologie ADAS de asistență șofer. Are senzor de mișcare și de impact așa încât tu și mașina ta să fiți în siguranță.

  • Are și funcție foto de 12 MP și salvează pozele în format .JPG.

 

 
Îți furnizăm acest produs cu garanție 1 an pentru funcționare, cu instrucțiuni de utilizare și-ți suntem alături prin consiliere tehnică gratuită în caz că nu te descurci cu vreo setare. 

Livrarea are loc în siguranță, prin curier, direct la tine acasă. 

 

Camera Auto DVR
Rezolutie video Full HD, 1920*1080
Unghi de filmare 170 grade
Ecran 4 inch
Format foto 12MP, JPEG
Capacitate de stocare TF maxim 128 GB
Port USB 1 USB/Alimentare
Microfon da
Difuzor da
Baterie built-in 300mAh; Alimentare 5V
Altele WDR, HDR, LDWS, ADAS, G senzor. Meniu engleza, chineza, japoneza. Filmare in Loop. Detector de miscare. Format audio AAC. 
Accesorii incluse incarcator masina, suport ventuza parbriz cu receptor GPS integrat
Camera PAL/NTSC. AVI
Rezolutie filmare 1080p, 720p
GPS tracker
Inregistrare in bucla da
Senzor vibratii, miscare
Mediu de stocare TF maxim 64 GB

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$