Camera Full HD SM151

Ai nevoie de o cameră performantă pe mașina ta. Te va ajuta să fii în siguranță, să fii vigilent și, în caz că te acuză cineva de vreun lucru, vei putea demonstra instant că n-are dreptate. Va fi aliatul tău de câte ori ieși pe șosea.
Pret: 225 Lei
Epuizat
 

 

CAMERA AUTO FULL HD SM151, ELIMINĂ STRESUL DIN CONDUS

 
Tot felul de oameni se plimbă cu mașina în ziua de azi. Printre ei, se află aceia care nu apreciază adevărul. Vor nega că au trecut pe roșu sau că nu au acordat prioritate și îți spun să-i despăgubești. 
 
Există un principal motiv pentru care e important să deții o cameră auto: protecția personală. cameră auto este chiar acel martor imparțial pe care îl ai tot timpul în mașină, în cazurile nefericite de accident. Ba mai mult, agresorii nu se vor apropia de tine dacă vor vedea o cameră montată în parbriz. 
 
  • Nu este nevoie să o pornești, să o oprești sau să ștergi filmările vechi. Camera înregistrează continuu, înlocuind cele mai vechi înregistrări cu altele noi.
  • Orientată în față, camera acoperă un unghi de 170 grade ca să înregistreze ce se întamplă atât pe trotuar cât și pe sensul opus.
  • Are un display de 3 inchi, pe care să vizualizezi imediat înregistrările, apăsând doar un singur buton.
 
În plus, o dată cu această cameră îți dăm bonus un Card de memorie MicroSD de 32GB și un Splitter de mufă brichetă cu 3 ieşiri + USB cu care să încarci telefonul.

 

Îți furnizăm acest produs cu garanție 1 an pentru funcționare, cu instrucțiuni de utilizare și-ți suntem alături prin consiliere tehnică gratuită în caz că nu te descurci cu vreo setare. 

Livrarea are loc în siguranță, prin curier, direct la tine acasă. 

Camera Auto DVR
Rezolutie video Full HD, 1920*1080
Unghi de filmare 170 grade
Ecran 3 inch
Format foto 12MP, JPEG
Compresie video M-JPEG
Capacitate de stocare TF maxim 32 GB
Port USB 1 USB/Alimentare
Microfon da
Difuzor da
Baterie built-in 200mAh; Alimentare 5V
Altele G senzor. Meniu in rusa, engleza, chineza, japoneza. Filmare in Loop. Detector de miscare. Format audio AAC. 
Accesorii incluse Incarcator masina, suport parbriz cu ventuza, cablu USB (optional)
Camera PAL/NTSC. AVI
Rezolutie filmare 1080P 
Mediu de stocare TF maxim 32 GB

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$