Camera IP Wireless cu filmare 360° SMV360

Ai nevoie de o cameră wireless pe care să o poți roti 360°? Tocmai ai găsit modelul ideal pentru filmare de zi dar și de noapte. Suportă o mulțime de protocoale și card pana la 64 GB. Numai bună pentru holul de la firmă sau din magazinul tău !

5/5 din 2 voturi
Pret: 230 Lei
Epuizat
 

 

CAMERĂ IP WIRELESS CU FILMARE 360° SMV360

 

Ai nevoie de supraveghere video acasă sau la firmă pentru a spori siguranța familiei sau a angajaților? Camera aceasta este ideală pentru că o poți roti chiar și la 360 grade pentru a vedea tot ce se întâmplă în spațiul unde e amplasată. Se descurcă bine atât ziua cât și noaptea. Se montează ușor și se folosește și mai ușor.

 

Iată câteva argumente tehnice

  • Beneficiază de tehnologie PT 360° foarte practică atunci când vrei să supraveghezi eficient un spațiu, indiferent de mărime.
  • Deține senzor CMOS și rezoluție HD720P/960P/VGA. Filmare clară inclusiv noaptea.
  • Are suport audio bidirecțional lucru care îți permite să comunici cu persoanele aflate în spațiul supravegheat.
  • Suportă o mulțime de protocoale: TCP/IP, UDP/IP, HTTP, SMTP, FTP, DHCP, DDNS, UPNP, NTP, RTSP, ONVIF, P2P.
  • Pentru salvarea filmărilor poți folosi carduri microSD cu dimensiuni de până la 64 GB.
  • Se livrează cu aplicație de vizualizare Android, iPhone și PC. Oriunde te-ai afla, butonând telefonul vei vedea imagini în timp real din locația supravegheată.
  • LED-ul infraroșu este ideal în cazul filmărilor de noapte.

 

Furnizăm acest produs pe piața românească cu 1 an garanție de funcționare, livrare gratuită prin curier, instrucțiuni de utilizare în limba română.

În limita stocurilor disponibile furnizăm și bonusuri practice.

 
CARACTERISTICI GENERALE
Tip senzor CMOS
Rezolutie video HD720P/960P/VGA
Interfata Wireless
Microfon Da
Management Aplicatie de vizualizare Android, iPhone si PC
Iluminare minima 0.01@F2.0lux
Protocoale suportate TCP/IP, UDP/IP, HTTP, SMTP, FTP, DHCP, DDNS, UPNP, NTP, RTSP, ONVIF, P2P
Alimentare 5 V
Altele Include card microSD de 16Gb. Codare H.264. Suporta card MicroSD pana la 64GB
Software inclus Da
Tehnologie 360°

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Andy Pujina

Bucuresti
In sfarsit
5/5

In sfarsit o camera care se roteste 360 grade! Am luat-o ca s-o pun in holul blocului. Stau la parter si m-am saturat de populatia galagioasa care se aduna si apoi se aude in bloc ca s-a mai spart un apartament. Poate asa reusim sa scapam de ei.  

18 Ianuarie 2018
Vlad Enescu

Ploiesti, Prahova
camera este buna
5/5

Usor de instalat. Toate functiile sunt relativ simple. Foarte utila si comoda pentru securitatea casei mele. Acum pot sa vad pe telefon tot ce se intampla acasa, atunci cand sunt plecat.

18 Decembrie 2017

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$