Capcana UV pentru insecte SM600V

Insectele zburătoare (de ex. ţânţari) sunt atrase de lumina UV. În drum spre sursa UV, întâmpină electrozii sub tensiune înalt - fiind neutralizate fără durere şi igienic. Insectele moarte cad în recipientul de colectare. Ideal pe terase, ateliere, etc.
Pret: 99 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


Capcană UV pentru insecte SM600V

 

Vine sezonul cald și odată cu el începe chinul cu insectele zburătoare dăunatoare: țânțari, molii, muște,etc. 

Ce să faci ca să scapi de ele? Și ce să folosești ca să nu fie nevoie să dai o mulțime de bani pe dispozitive, spray-uri, rezerve?

În fiecare an combaterea insectelor e o mare bătaie de cap care afectează bugetul familiei și orice ai încerca tot te alegi cu ciupituri, nesomn și disconfort.

 

Nu te îngrijora, avem o soluție - Capcana UV pentru insecte SM600V.

Pentru că nici nouă nu ne place să fim ciupiți, enervați și ținuți în picioare peste noapte!

  • Funcționarea capcanei este foarte simplă și eficientă: insectele zburătoare (de ex. ţânţari) sunt atrase de lumina UV. În drum spre sursa UV, întâmpină electrozii sub tensiune înaltă și insectele sunt neutralizate fără durere şi igienicEle cad în recipientul de colectare și pot fi îndepărtate cu ușurință (după ce se scoate din priză dispozitivul). 

  • Acoperă o suprafață de 40-50 , fie în interior, fie în exteriorSe poate folosi în casă, în curte sau la birou. Este ideală pe terase, ateliere, etc.

  • Pe lângă eficiență, acest model de capcană mai prezintă și alte caractristici interesante: nu folosește chimicale și nici aerosoli.

  • Funcționează constant. Este sigur pentru oameni și animale de companie

  • Capcana are carcasă de plastic dur și în interior se află o lampă UV puternică. Se poate agăța la  înălțime sau așeza pe suprafețe. 

Specificatii
Utilizare Interior Terasa Atelier
Tensiune Electrod 600v
Tensiune de Alimentare 230v
Raza de actiune 40m
Putere cca.3w
Clasa de protectie 2
Sursa de Iluminare Bec UV

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$