Casti Audio In Ear UIISII U2 Albe

UiiSii Casti Audio In Ear UIISII U2 AlbePromotie
UiiSii Casti Audio In Ear UIISII U2 Albe
UiiSii Casti Audio In Ear UIISII U2 Albe
Designul atragator si cablurile foarte subtiri fac din aceste casti partenerul ideal de plimbare sport sau pur si simplu te ajuta sa te relaxezi dupa o zi plina

4.9/5 din 39 voturi
Pret: 45 Lei
Epuizat
 

Căști Audio In Ear UIISII U2 Albe

 

Și tu ai strâns multă muzică bună pe telefon sau tabletă și-ți place să o asculți în căști oricând? Probabil!

Dar ai observat că muzica ta nu sună la fel indiferent de căștile pe care le folosești? Probabil!

Din această cauza îți propunem niște căști de bună calitate, cu bass rafinat, care dau muzicii tale un sunet rotund și plăcut.

O încântare pentru urechi și pentru… inima. Nu-i așa? Niște căști pe care să le poți folosi fără grijă când faci sport, când ești la școală și înveți după audiobook-uri și în orice altă circumstanță. 

 

Modelul In Ear UIISII U2 este unul practic și confortabil. Se fixează bine în urechi și nu-ți cade când te miști.

Sunetul pe care îl redă este clar și puternic. Mai mult, reduce și zgomotele din mediul ambiant așa încât să nu fii perturbat nici de cele mai puternice sunete de lângă tine. Asta e un lucru neprețuit când vrei să te concentrezi la ceea ce faci.

Poți să gestionezi cu ușurință apelurile telefonice dintr-un singur buton care se află pe fir. Ajustezi volumul după cum îți place și ai și microfon. Aceste căști folosesc cele mai noi tehnologii în domeniu ca să te încânte zi de zi și să te facă un client mulțumit de achiziția făcută.

Mufa jack este una rezistentă și de calitate. Ea contribuie la obținerea sunetului pe care îl vei aprecia mult.

Căștile sunt compatibile cu multe dispozitive pe care le folosești - telefon, tabletă, laptop, player - și sunt disponibile în mai multe culori. 

 

În limita stocului disponibil, îți oferim ca #bonus la comandă un stativ universal pentru telefon.

Garanția căștilor este de 1 an și ți le putem livra în toată țară prin curier. 

 
 
 

 

Specificatii
Tip in ear
Conectivitate Cu fir 
Diametru difuzor 15.4mm
Impedanta 32ohm
Senzitivitate 107+3 dB
Frecventa de raspuns 20Hz-20000Hz
Alte caracteristici Lungime Cablu 120cm mufa jack 3.5mm microfon pe cablu

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$