Casti Bluetooth Kipa KDB04

Căștile Bluetooth Kipa KDB04 sunt de mare ajutor persoanelor active care își doresc să se poată concentra la ceea ce fac. Sunt bune pentru relaxare, invatat, sport și câte altele. Hai să vezi de ce merită să le ai.

5/5 din 2 voturi
Pret: 119 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

 

CĂȘTI BLUETOOTH KIPA KDB04

 

O pereche de căști de bună calitate îți sunt de mare ajutor. Poți să asculți muzica preferată fără să-i deranjezi pe cei din jur. Oriunde te-ai afla.

Poți să înveți de pe audiobook în mod eficient, mai ales dacă ai memoie auditivă. Poți să faci sport și să nu te disturbe nimic în timp ce ești la sală sau pe afară la jogging. 

Când te joci pe laptop... nu e nevoie să afle toată casa! Jocul e foarte realist în căști, numai pentru tine.

Dar, nu toate modelele sunt a fel. Unele sunt doar scumpe, fără să-ți ofere ceea ce-ți trebuie.

Modelul KIPA KDB04 are avantajul de a reda sunetele cu mare claritate și fără distorsiuni. În acest fel te poți separa de cei din jur și te concentrezi exact la ceea ce ai de făcut.

Se pot conecta atât prin Bluetooth 4.1 la echipamente de generație nouă cât și prin jack 3.5mm la echipamente mai vechi.

Distanța de redare este de 10 m față de sursă

Bureții care se așează peste urechi sunt moi și confortabili, iar zona over head se poate extinde așa încât să se fixeze mai bine pe capul utilizatorului.

Sunt ușoare și au aspect rafinat. Se livrează prin curier, cu Garanție 1 an și instrucțiuni de folosire. 

 

Specificatii
Versiune Bluetooth 4.1
Tip on ear
Distanță de transmitere 10 m
Conectivitate jack 3.5mm si bluetooth
Diametru difuzor 40 mm
Impedanta 32 ohm
Senzitivitate 108dB
Frecventa de raspuns 20Hz-20000Hz
Distorsiuni armonice < 2% 94 dB
Putere nominala 50mW
Putere maxima 100mW

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Andrei Stancu

Bucuresti
Se aude bine
5/5

Cand ma plictictisesc la ore, ascult muzica la casti. Se mai supara profu dar macar raman in clasa. Se aude bine, sunt confortabile pe urechi si pot sa uit ca le folosesc ca sunt usoare. 

12 Iulie 2018
Petre Sandescu

Bucuresti
Te ajuta sa te concentrezi
5/5

Sunt bune castile. Au bluetooth4, sunetul e clar si e bestial ca le poti strange ca sa ocupi jumatate din spatiu in rucsac. Inveti de minune de pe audio book si izolarea fonica te ajuta sa te concentrezi. Pernutele de pe urechi sunt moi. Am facut o afacere buna, zic. 

27 Mai 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$