Casti Bluetooth Sport SMTBTST421

Imaginează-ți că ai ieșit la alergat și asculți melodia care iți place cel mai mult la niște căști super tari, rezistente pe orice vreme și fără fir. Alergi în locul tău preferat, acolo unde ești doar tu cu gândurile și sentimentele tale. Cool, nu-i asa ?

5/5 din 4 voturi
Pret: 99 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 
 
CASTI BLUETOOTH SPORT SMTBTST421
 
Lasă măcar pentru o oră grijile și probleme, pune-ți haine comode, ia-ți căștile astea super tari și ieși la alergat, la o plimbare sau chiar la sală. Ia-ți pauză o oră. Oră în care să te deconectezi de la tot ce ține de probleme cotidiene. 
 
Căștile Bluetooth Sport SMTBTST421 sunt tot ce ți-ai putea dori:
  • Le conectezi prin Bluetooth la telefon sau iPod și ești gata de a asculta muzica și nimic altceva.
  • Poți asculta Radio direct fară a le mai conecta la altceva. 
  • Raza de acțiune Bluetooth este de 10 metri, gen asculți muzică în bucătărie în timp ce telefonul îți este în dormitor. 
  • SMTBTST421 are un driver de 40 de mm, ceea ce-ți va asigura un sunet puternic și clar, si o frecvență de redare de 20Hz pana la 20 000 Hz
  • Prin sistemul acustic de tip închis ai asigurată o bună izolare de zgomotul ambiental.
  • Cupele pentru urechi și banda de susținere reglabile se adaptează după cum vrei tu. 
 
Și pentru ca totul să fie perfect îți dăm #Bonus la comandă o baterie externă de 2200 mAh. 
 
 
 

 

Specificatii
Versiune Bluetooth 4.1
Functie Radio FM Da
Tip over ear
Distanță de transmitere 10 m
Conectivitate jack 3.5 mm si bluetooth
Diametru difuzor 40 mm
Impedanta 16 ohm
Senzitivitate 105dB
Frecventa de raspuns 20Hz-20000Hz
Distorsiuni armonice <2%
Putere nominala 20mW

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Gino Graur

Buftea
Imi plac, se aude bine
5/5

Mereu merg la antrenamente cu castile pe urechi. Am mai multe modele dar astea imi plac cel mai mult. Merita sa ti le cumperi, chiar si daca esti un mofturos. Parerea mea.

22 Noiembrie 2018
Monica Mac

Bucuresti
Se aud bine si izoleaza fonic
5/5
In geanta mea, gasesti de toate, inclusiv aceste casti pe care le folosesc cu succes in locul celor earbuds. Sunt cu mult mai igienice decat earbuds-urile care se umplu de mizerie.
Imi plac pentru ca se pot strange si nu am cabluri care sa ma incurce prin geanta. Se aud bine si izoleaza fonic suficient cat sa o poti ignora pe colega de birou care ingana non stop.
23 Aprilie 2018
Radu Roman

Bucuresti
Recomand!
5/5
bune. Recomand!
05 Aprilie 2017
Flavia Voicu

Bucuresti
Am si eu!! Sunt foarte misto!
5/5
eu le am comandat pe facebook, prin mesaj. Au ajuns repede si sunt misto ca nu auzi nimic altceva cand le pui pe urechi. Si cand ploua nu se uda :P
04 Aprilie 2017

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$