Cleme de lucru 3" / 78 mm - 245 x 80 mm

Handy Cleme de lucru 3 / 78 mm - 245 x 80 mm
Handy Cleme de lucru 3 / 78 mm - 245 x 80 mm
Handy Cleme de lucru 3 / 78 mm - 245 x 80 mm
Handy Cleme de lucru 3 / 78 mm - 245 x 80 mm
Handy Cleme de lucru 3 / 78 mm - 245 x 80 mm
Handy Cleme de lucru 3 / 78 mm - 245 x 80 mm
Cleme de lucru de calitate superioara, cu forta de strângere exceptionala. De nelipsita din orice atelier de tâmplarie, tapiterie, sau de la activitatile de bricolaj casnice. Prin utilizare se fixeaza rapid si stabil piesele pt. gaurire, lipire, sau însurubare. Datorita falcilor antiglisante si...
Pret: 35 Lei
Limitat


livrare standard 20 leiCleme de lucru de calitate superioara, cu forta de strângere exceptionala. De nelipsita din orice atelier de tâmplarie, tapiterie, sau de la activitatile de bricolaj casnice. Prin utilizare se fixeaza rapid si stabil piesele pt. gaurire, lipire, sau însurubare. Datorita falcilor antiglisante si auto-reglabile, fixarea pieselor se face în unghiul ideal de strângere.

  • Forta de strângere exceptionala
  • Acoperire antiglisanta
  • Falci autoreglabile
  • Mecanism metalic, danturat
  • Destindere prin arc

Forta de strângere:    20 kg / 200 N

Deschidere:          0 - 78 mm (3”)

Material:              Mat. plastic si metal

Dimensiuni:         24,5 x 8 x 3,8 cm

Masa:                   224 gAmbalare: 1 buc.

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$