Cleste papagal, 250 mm

Handy Cleste papagal, 250 mm
Handy Cleste papagal, 250 mm
Handy Cleste papagal, 250 mm
Cap cleste din otel crom-vanadiuManer ergonomic, cauciucatIzolat pana la 1.000VLungime: 250 mmTrepte de reglaj: 6-48 mmDeschidere maxima: 61 mmAmbalare: 1 buc.
Pret: 87 Lei
Epuizat

Cap cleste din otel crom-vanadiu
Maner ergonomic, cauciucat
Izolat pana la 1.000V
Lungime: 250 mm
Trepte de reglaj: 6-48 mm
Deschidere maxima: 61 mmAmbalare: 1 buc.

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$