Geanta pentru scule, cu perete rigid

Handy Geanta pentru scule, cu perete rigid
Handy Geanta pentru scule, cu perete rigid
Handy Geanta pentru scule, cu perete rigid
Handy Geanta pentru scule, cu perete rigid
Handy Geanta pentru scule, cu perete rigid
Geanta pt. scule deosebit de practica, prevazuta cu buzunare multiple in interior si exterior.Echipata cu maner ergonomic din metal, cu acoperire buretoasa, pt. comoditate in utilizare. Cureaua de umar este un important accesoriu, care va da posibilitatea de a purta comod sculele (manerul si...
Pret: 127 Lei
Epuizat

Geanta pt. scule deosebit de practica, prevazuta cu buzunare multiple in interior si exterior.
Echipata cu maner ergonomic din metal, cu acoperire buretoasa, pt. comoditate in utilizare. Cureaua de umar este un important accesoriu, care va da posibilitatea de a purta comod sculele (manerul si cureaua pot fi detasate separat, in functie de necesitati). 

Geanta este rigidizata, fiind prevazuta cu talpi distantiere la baza inferioara, prevenind murdarirea in cazul contactului cu solul. Este confectionata din poliester rezistent si hidrofug.


Este caracterizata prin versatilitate extinsa 
Compartimentul interior este ideal pt. scule mai mari 
Buzunare pt. o varietate mare de scule
Maner metalic curbat, cu acoperire buretoasa
Usor de transportat datorita curelei de umar 
Constructie foarte rezistenta si usor de curatat.

Dimensiuni:23 x 27 x 28 cmAmbalare: 1 buc.

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$