Kit Trimmer Nas + Perciuni HENGDA 689

OEM Kit Trimmer Nas + Perciuni HENGDA 689
Acest trimmer poate fi folosit atât de femei cât și de bărbați pentru îndepărtarea părului nedorit. Părul inestetic din nas, urechi, de pe față este eliminat instant și fără efort. De asemenea, trimmerul dă un aspect îngrijit perciunilor și bărbii .

5/5 din 1 voturi
Pret: 60 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

 

Kit Trimmer Nas + Perciuni HENGDA 689

 

Acest trimmer practic poate fi folosit deopotrivă de către femei și de către bărbați - cu toții ne dorim să avem un aspect plăcut și îngrijit.

Trimmerul  HENGDA 689 ne ajută să ne atingen scopurile în materie de aspect, rapid și cu costuri minime

Trimmerul are un aspect ergonomic, motor puternic și lame din oțel inoxidabil acoperite cu titan. 

Nu irită pielea în timpul funcționării, indiferent cât de sensibilă ar fi aceasta.

Iată un argument pentru care ar trebui să-ți iei adio de la aparatele cu lame obișnuite care lasă în urmă piele roșie și usturimi. 

Femeile pot folosi acest trimmer pentru îndepărtarea părului din nas, urechi și a mustăcioarei abia perceptibile. Părul dispare instant și ele îți recapătă aspectul feminin, delicat și îngrijit. 

Bărbații îl pot folosi în plus pentru corectarea aspectului perciunilor sau a bărbii / mustaței - dacă au. Și ei vor arăta îngrijiti și atractivi. 

 

Ce e bine să mai știi despre acest trimmer

  • Are un acumulator care se încarcă la priză 220V, 50 HZ. Adio cabluri incomode.

  • Este construit din plastic și oțel inoxidabil. Este un dispozitiv rezistent pe care îl vei folosi ani de acum înainte.

  • Se livrează cu două capete - unul pentru spații înguste (nas, urechi) și altul pentru suprafețe mici (perciuni, barbă, mustață).

 

Produsul se livrează prin curier la cel mai bun preț, are 1 an garanție de funcționare și instrucțiuni de utilizare în limba română. 

 

Generale
Alimentare AC 220V 50Hz
Acumulator Da
Material Metal / plastic
Alte caracteristici 2 capete (nas + perciuni)

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Viorel Tanase

Satu Mare
te ajuta sa ai un aspect ingrijit
5/5

Am taiat in sfarsit parul pe care vroiam sa-l tai la mare arta. Acum barba mea arata super, chiar ma plac fetele. Cu aerul meu asa misterios... Mai in gluma mai in serios, trimmerul te ajuta sa ai un aspect ingrijit. Ce folos daca esti la costum si-ti iese parul de peste tot?

11 Mai 2018
Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$