Galeata cu Pedala si Mop Rotativ

Mopul rotativ Grunberg curata repede si eficient si functioneaza precum un magnet care atrage murdaria, fiind extrem de absorbant, dar in acelasi timp, delicat cu suprafetele si te va incanta pentru ca este usor avand un maner de aluminiu ce se poate ajusta .
Pret: 125 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 
 
 
GALEATĂ CU PEDALĂ ȘI MOP ROTATIV
 

Mopul rotativ Grunberg curăță suprafețele repede și eficient.

Funcționează precum un magnet care atrage murdăria, fiind extrem de absorbant dar în același timp este delicat cu suprafețele.

Te va încânta pentru că este ușor având un mâner de aluminiu ce se poate ajusta.

Partea atașată (rezerva de mop din microfibre) poate fi ușor demontată și curățată în mașina de spălat, la o temperatură de maxim 60 de grade.

Dispune de un design ergonomic, un sistem rotativ integrat ce îndepărtează excesul de apă și curăță mopul după fiecare utilizare.

 

Pachetul conține: găleata cu pedală, mânerul ajustabil din aluminiu și mopul din microfibre.

Dimensiuni găleată: 45 X 25 X 25 cm. 

Greutate găleată: 1.3 kg fără apă. 

Dimensiuni mop: lungime minimă 1 m, lungime maximă 1.24 m.

Greutate mop: 0.5 kg uscat.

 

Acest mop va transforma curățenia zilnică într-o activitate dinamică de scurtă durată. Vei mai avea timp si pentru hobby-uri!

Se livrează prin curier în toată țara cu 1 an garanție de funcționare. 

 

 

 

 

 

Curatenie
Tip produs Curatenie
Material Plastic
Utilizare Casnic 
Continut pachet Galeata cu pedala, maner ajustabil din aluminiu si mop din microfibre

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$