Figurină solară cu LED, model „Broască țestoasă”

Phenom Figurina solara cu LED, model „Broasca testoasa”
Phenom Figurina solara cu LED, model „Broasca testoasa”
Phenom Figurina solara cu LED, model „Broasca testoasa”
Figurina solară cu LED model „Broască țestoasă” este foarte simpatică și utilă în grădină. Reprezintă o încântare pentru copii datorită aspectului său. Luminează feeric și poate transforma un spațiu obișnuit în ceva special .
Pret: 58 Lei
Epuizat
 

 

FIGURINĂ SOLARĂ CU LED, MODEL "BROASCĂ ȚESTOASĂ"

Lămpile solare sunt foarte des utilizate pentru luminarea și decorarea grădinilor. Și nu este de mirare! 

Sunt simpatice și atractive ca aspect, sunt funcționale și practice când vine vorba de iluminare. Au capacitatea de a transforma o grădină banală în ceva de vis. 

Ele se pot amplasa în preajma aleilor pentru că au rol de lămpi de ghidaj înainte de toate. Dar se pot amplasa și în straturile cu flori, lângă locul de odihnă din grădină sau lângă spațiul de joacă pentru copii.

Nu au nevoie de cablare, nu trebuie pornite sau oprite și nu trebuie protejate de ploaie. Mai simplu de atât se poate?

​Aceste lămpi cu aspect de figurină se alimentează de la soare prin micul panou cu care sunt dotate. Energia o stochează într-un acumulator Ni-MH, tip AA, 200 mAh care conduce la o durată lungă de iluminare. 

Au un automat de crepuscul care reglează pornirea și oprirea lămpilor în funcție de intensitatea luminii naturale.

În caz de ploaie, lămpile nu sunt afectate, pentru că au protecție la stropi IP44.

Lămpile se livrează prin curier în toată țara, au 1 an garanție de funcționare și nu trebuie decât așezate la locul dorit din grădină.

Se vor descurca singure în mod ireproșabil. 

 


Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2022 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$