Figurină solară cu LED, model „Bufniță”

Phenom Figurina solara cu LED, model „Bufnita”
Phenom Figurina solara cu LED, model „Bufnita”
Phenom Figurina solara cu LED, model „Bufnita”
Această lampă solară se folosește pentru iluminarea și decorarea curților și grădinilor în mod feeric. Copiii sunt încântați iar adulții fac economie importantă la electricitate .
Pret: 58 Lei
Epuizat
 

LAMPĂ SOLARĂ CU LED MODEL BUFNIȚĂ

 

Acest model este ideal pentru decorul si iluminarea curților, grădinilor tradiționale și a locurilor de joacă pentru copii.

Lampa captează energie de la soare printr-un panou lateral, pe care o înmagazinează în acumulatorul Ni-MH, tip AA, 200 mAh și luminează mai multe ore la rând.

Lămpile solare nu au nevoie de cablări complicate - le amplasezi unde dorești și zi de zi ele își vor face treaba. 

Nu e necesar să le pornești sau să le oprești, pentru că au un senzor de crepuscul care analizează intensitatea luminii naturale și în funcție de nevoi pornește sau oprește lămpile. 

În caz de ploaie, furtună sau praf, lămpile rămân pe poziție și continuă să lumineze, datorită protecției IP44

Dacă dorești să le oprești, poți face asta cu ajutorul întrerupătorului ON/OFF pe care îl au.  Lampa Bufniță are 10 x 16 cm și 1 LED

Are 1 an garanție de funcționare și se livrează prin curier în toată țara.

Recomandarea noastră este, fie să selectezi mai multe modele de lămpi solare, fie să iei mai multe exemplare de același fel.

Cu ajutorul lor curtea și grădina ta vor fi luminate ca-n povești. Copiii tăi vor fi foarte încântați și tu la fel - economisești la electricitate în mod semnificativ. 

 

 

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2022 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$