Figurină solară cu LED, model „Ciupercă”

Phenom Figurina solara cu LED, model „Ciuperca”
Phenom Figurina solara cu LED, model „Ciuperca”
Phenom Figurina solara cu LED, model „Ciuperca”
Figurină solară cu LED, model „Ciupercă” ideală în grădină. Ea este decorativă și funcțională în același timp având rol de ghidare în aer liber. O amplasezi la locul ales din grădină și-și face treaba fără ca tu să intervii în vreun fel .
Pret: 58 Lei
Epuizat
 

FIGURINĂ SOLARĂ CU LED, MODEL "CIUPERCĂ"

 
Lampile solare transformă orice grădină într-un spațiu de vis.
 
Simpaticele ciupercuțe își găsesc locul în bordurile cu flori, în preajma locului de odihnă, pe marginea aleilor sau lângă locul de joacă al copiilor.
 
Serile de vară pot fi cu adevărat speciale datorită acestor lămpi solare. 
 
Nu-ți vei bate deloc capul cu ele - nu au nevoie de cablare, nu trebuie să le pornești sau oprești, nu se strică dacă plouă pe ele și au durată lungă de iluminare. 
 
Se alimentează de la soare și energia o stochează într-un acumulator Ni-MH, tip AA, 200 mAh. 
 
Au un automat de crepusul care reglează pornirea și oprirea lampilor iar în caz de ploaie sau furtună intervine protecția la stropi IP44.
 
Foarte simplu nu-i așa?
 
Figurina solară are garanție de funcționare 1 an și se livrează prin curier în toată țara.
 
Îți recomandăm să alegi mai multe modele de lampi solare de grădină așa încât să te bucuri de varietate. 

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2022 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$