Lampă LED solară - model sferic

Phenom Lampa LED solara - model sferic
Phenom Lampa LED solara - model sferic
Phenom Lampa LED solara - model sferic
Grădina pe care o ai poate deveni unică! Această lampă LED creează o atmosferă feerică datorită aspectului său iar lumina emanată poate fi folosită ca lumină de direcție. Cu senzor de crepuscul și protecție la ploaie .
Pret: 23 Lei
Epuizat
 

LAMPĂ SOLARĂ LED - MODEL SFERIC

 

Lămpile solare au capacitatea de a transforma o grădină obișnuită într-un spațiu feeric. La fel se întâmplă și cu acest model sferic tip ciupercă decorată.

Această lampă este o decorațiune de grădină interesantă care servește și ca lumină de direcție

Nu are nevoie de cablare - o amplasezi acolo unde dorești și ea începe să lumineze conform senzorului de crepuscul.

Are un mic panou solar cu ajutorul căruia se încarcă de la soare și un acumulator AAA 200 mAh, 1,2V în care o stochează. 

Are 21 cm lungime și este realizată din plastic. Lămpile pot fi roz, verzi, galbene sau albastre. Dacă dorești o feerie de culori în grădina ta, nu trebuie decât să achiziționezi mai multe lămpi de mai multe culori. 

Senzorul de crepuscul inițiază pornirea și oprirea lămpii în funcție de intensitatea luminii naturale. Dacă vrei să o oprești de tot, folosești întrerupătorul ON/OFF.

Carcasa este rezistentă la stropii de ploaie, așa că poți să stai liniștit chiar dacă ai lăsat lampa sau lămpile afară în ploaie. Vor funcționa ireproșabil.

Se livrează prin curier în toată țara, au 1 an garanție de funcționare și furnizăm instrucțiuni de utilizare în limba română. 

 


Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2022 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$