Phenom Lampa solara LED cu senzor de miscare si de crepuscul
Phenom Lampa solara LED cu senzor de miscare si de crepuscul
Phenom Lampa solara LED cu senzor de miscare si de crepuscul
Phenom Lampa solara LED cu senzor de miscare si de crepuscul

Lampă solară LED cu senzor de mișcare și de crepuscul

Lampă solară de semnalizare, cu senzor de mișcare PIR pentru iluminarea intrărilor, garajelor, teraselor, etc. Luminează ore în șir și e imună la mișcările animalelor de companie. Asta înseamnă că va lumina numai atunci când trebuie .
Pret:
91 Lei
Stoc:
Limitat
Garantie:
12 luni


livrare standard 20 lei


 

LAMPĂ SOLARĂ LED CU SENZOR DE MIȘCARE ȘI DE CREPUSCUL

 

Oricine dorește să aibă o curte, un garaj și o grădină amenajată practic și frumos nu se poate lipsi de lămpile de semnalizare.

Ai nevoie de lumină în curte, pe terasă, la intrarea în garaj. Și tocmai pentru aceste funcțiuni au fost concepute aceste lămpi solare cu LED-uri. 

Ele se încarcă de la soare cu ajutorul unui panou și pot lumina chiar și 8 ore neîntrerupt dintr-o singură încărcare. 

Datorită senzorului PIR lampa este imună la animalele de companie mai mici de 20 kg. Adică lumina se va declanșa numai atunci când vrei tu, fără să te deranjeze vreo pisică sau vreun câine care trec ocazional prin spațiul respectiv. 

Lampa are 10 LED-uri și pornește fie conform senzorului de mișcare, fie senzorului de crepusul (când lumina naturală crește sau scade ca intensitate).

Lumina emisă de cele 10 LED-uri este puternică și acoperă nevoile pe care le ai. 

Produsul conține un panou solar și corpul lămpii care se montează pe stâlpi sau pereți cu ajutorul unor șuruburi.

Are 1 an garanție de funcționare și se livrează prin curier în toată țara. De asemenea, furnizăm instrucțiuni de folosire, deși modelul este foarte intuitiv. 

Ne bucuram să-ți facem viața mai ușoară cu acest produs și cu altele din portofoliul nostru. 


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$