Lampă solară model „Ciupercă”

Phenom Lampa solara model „Ciuperca”
Phenom Lampa solara model „Ciuperca”
Phenom Lampa solara model „Ciuperca”
Această familie de figurine solare LED foarte nostime au rol decorativ dar funcționează și ca lumini de ghidare în aer liber. O încântare să le ai în grădină .
Pret: 14 Lei
Epuizat
 

 

LAMPĂ SOLARĂ MODEL „CIUPERCĂ”

Figurinele solare înveselesc grădinile prin aspectul lor și le luminează pe înserat. 

Nu poți avea o grădină reușită și frumos luminată fără să apelezi la lămpile solare. Și în portofoliul Supermișto sunt atât de multe modele

Nu e nevoie să te străduiești să tragi cabluri până în grădină - aceste lămpi nu necesită cabluri. Ele se încarcă de la soare și au durată lungă de iluminare datorită acumulatorului încorporat. 

Nu e necesar să le pornești sau să le oprești - au un automat de crepuscul. Când lumina naturală scade, lămpile pornesc singure. Când lumina naturală crește, se opresc singure. 

Nu trebuie să-ți faci griji pentru ele atunci când plouă sau e furtună pentru că au protecție la stropi IP44.

Adică pur și simplu le amplasezi în grădină și ele știu ce să facă.

Lămpile solare au garanție 1 an de funcționare și se livrează prin curier în toată țara.

Recomandarea noastră este să selectezi mai multe modele pentru grădina ta așa încât să te bucuri de diversitate și de mai multă culoare. 

 


Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2022 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$