Adaptor magnetic pt. bituri, cu limitator de adâncime

Handy Adaptor magnetic pt. bituri, cu limitator de adâncime
Handy Adaptor magnetic pt. bituri, cu limitator de adâncime
Handy Adaptor magnetic pt. bituri, cu limitator de adâncime
Handy Adaptor magnetic pt. bituri, cu limitator de adâncime
Handy Adaptor magnetic pt. bituri, cu limitator de adâncime
Adaptor magnetic ideal pt. lucrari de dulgherie, tâmplarie sau ghips-carton, etc. cu fixare magnetica a capului suruburilor. Datorita suportului de bit magnetic dublu, surubul nu cade de pe dispozitiv nici înainte si nici dupa desurubare, deoarece utilizând bituri de 25mm capul surubului este...
Pret: 20 Lei
Epuizat

Adaptor magnetic ideal pt. lucrari de dulgherie, tâmplarie sau ghips-carton, etc. cu fixare magnetica a capului suruburilor. Datorita suportului de bit magnetic dublu, surubul nu cade de pe dispozitiv nici înainte si nici dupa desurubare, deoarece utilizând bituri de 25mm capul surubului este mentinut de magnet. În acest fel este mult mai usor de fixat si pozitia perpendiculara a surubului. La lucrari în lemn, functioneaza si ca limitator automat al adâncimii. Este deosebit de util la lucrari de pe scara, unde lucratorul practic „câstiga” o mâna libera multumita acestui dispozitiv.  

Continut:

Bit 6 x 1/4" PH2
Cu suport magnetic
Lungime: 60 mmAmbalare: 1 buc.

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$