Multimetru digital SMART cu conexiune Bluetooth - model stilou

Maxell Multimetru digital SMART cu conexiune Bluetooth - model stilou
Maxell Multimetru digital SMART cu conexiune Bluetooth - model stilou
Maxell Multimetru digital SMART cu conexiune Bluetooth - model stilou
Multimetru SMART cu posibilitate de masurare fara contact direct si cu masurare de rezistenta. Aparatul comunica cu telefonul mobil printr-o aplicatie pusa la dispozitie gratuit. Software-ul ofera posibilitatea ca în cazul efectuarii fotografiilor, datele masurarii si coordonatele GPS sa fie...
Pret: 220 Lei
Limitat


livrare standard 20 leiMultimetru SMART cu posibilitate de masurare fara contact direct si cu masurare de rezistenta. Aparatul comunica cu telefonul mobil printr-o aplicatie pusa la dispozitie gratuit. Software-ul ofera posibilitatea ca în cazul efectuarii fotografiilor, datele masurarii si coordonatele GPS sa fie inscriptionate pe imagine, fara a fi nevoie de a întocmi notite cu masuratorile respective - dar tot asa se pot întocmi si fisiere LOG, cu istoricul masuratorilor. Rezultatele masuratorilor pot fi urmarite sub mai multe forme si pe afisajul telefonului.

    Executie compacta, model PEN

    Mentinerea datelor (HOLD)

    Transmiterea automata a datelor pe dispozitive iOS si Android

    Test dioda

    Test continuitate

    Test SPT

    Protectie ABP

    Detector de tensiune fara contact direct

    Decuplare automata

    Accesorii: cablu de masurare, baterie (1 x 2 x 1,5V LR44)

Afisaj:                  3½ digit

V CC:                    0,1 mV, 300 V CC

V CA:                    0,1 mV, 300 V CC

Rezistenta:         0,1 Ω - 200 MΩ

Dimensiuni:                      160 x 20 x 25 mmAmbalare: 1 buc.

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$