Pachet Suport Magnetic pentru Masina

OEM Pachet Suport Magnetic pentru MasinaPromotie
OEM Pachet Suport Magnetic pentru Masina
OEM Pachet Suport Magnetic pentru Masina
OEM Pachet Suport Magnetic pentru Masina
OEM Pachet Suport Magnetic pentru Masina
OEM Pachet Suport Magnetic pentru Masina
De câte ori ai rătăcit telefonul când erai la volan? De multe ori, așa-i? De acum îl fixezi în suportul magnetic și-ți e mereu la îndemână. Se livrează cu o triplă USB și cu un cablu de încărcare. Ca să ai tot ce-ți trebuie, la pachet !

5/5 din 1 voturi
Pret: 99 Lei
Limitat


livrare Gratuita


 

PACHET SUPORT MAGNETIC PENTRU MAȘINĂ

Dacă ești mai mereu la volanul mașinii tale, când te sună cineva ai o mare problemă: să șofezi sau să cauți telefonul?

Dacă l-ai avea la îndemână fixat pe bord cu un suport magnetic ai rezolva cu apelul cât ai clipi. Ai putea să te concentrezi repede pe șofat și trafic înainte să te vadă vreun polițist și să-ți dea amendă!

E foarte practic acest suport și te ajută să ai telefonul mereu la îndemână, nu prin buzunare sau prin geantă.

Este universal, așa că îl poate folosi oricine pentru a susține diverse gadget-uri (telefon, tabletă, Mp3 Player, etc.). De fapt, se poate folosi cu succes și în alte contexte, nu doar în mașină.

Magnetul suportului este foarte puternic, îți susține gadget-ul și prin husele de plastic. Se rotește 360 grade așa că îți poți fixa gadget-ul în poziția dorită. Adio nervi și timp pierdut cu montarea și demontarea telefonului în parbriz!

Suportul se livrează cu Stickere 3M pentru lipire. Are și un suport metalic pentru lipit pe dispozitivul de prins. 

Se folosește așa de simplu - vezi filmulețul de mai jos. 

Și pentru că ne gândim mereu la confortul și nevoile tale am pus în acest pachet și o triplă pentru bricheta mașinii. Are 3 socluri pentru încărcătoare de mașină, ca să nu cumva să te pomenești că ai nevoie de încărcare și toate soclurile sunt ocupate. Nu știi niciodată când soția vrea să încarce telefonul și cel mic tableta ca să vadă desene animate! 

Tripla are putere maximă 120W (fără porturile USB). Se alimentează la tensiune 12/24V deci o poți folosi atât pe autoturisme cât și pe camioane / TIR-uri  - poate lucrezi ca șofer și chiar ai nevoie de așa ceva! Are 2 mufe USB de 1200mA, buton pornit/oprit și lumină albastră. 

Îți livrăm și un cablu de calitate superioară, lung de 1.8m, pentru încărcare USB-MicroUSB. 

Toate produsele din pachet au 1 an garanție de funcționare și ți se livrează gratuit prin curier în toată țara. 

Ei, așa-i că ne-am gândit la toate

 

 


Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


George Nae

Suceava
Util
5/5

extrem de util. O sa-mi mai iau 1 si pt cealalta masina

20 Aprilie 2018

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$