Proiector Laser de exterior Pentru Crăciun

Vrei să scapi de grija decorațiunilor exterioare de Crăciun? Îți amintești câtă bătaie de cap înseamnă? Dacă n-ai uitat experiențele nefericite din anii trecuți, sigur cauți un gadget simplu care să te scape de calvar. Hai să vezi ce avem pentru tine ...

5/5 din 1 voturi
Pret: 149 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

PROIECTOR LASER DE EXTERIOR PENTRU CRĂCIUN

Te-ai gândit cât de puțin timp mai e până la Crăciun? Foarte puțin...

Dacă începi să numeri zilele până atunci și faci lista cu câte treburi ai de făcut în acea perioadă îți dai seama că unele lucruri le poți cumpăra chiar acum. De ce să mai încarci lista de Sărbători cu ele?

Printre acestea se numără și un proiector cu laser care să te scape de chinuitoarea muncă de decorare a exteriorului casei tale. Numai câte beculețe a trebuit să schimbi la instalația aceea clasică pe care o păstrezi de când erai copil!

Renunță la orice bătaie de cap și cumpără-ți acest proiector!

Îl pui în curte, îl alimentezi, clic... și gata! Decorațiunile festive sunt puse în funcțiune. La fel de simplu este și când trebuie să "strângi decorațiunile".

Nu trebuie să te mai urci prin cele mai incomode locuri, nu-ți mai îngheață mâinile și nu se mai uită vecinii la strădania ta.

Ba chiar vei face și economie la factura de electricitate și... nu-ți vor mai pocni siguranțele de la tablou din cauza suprasolicitărilor. 

  • Acest proiector are rază de proiecție de 3-4 m și rezistă la umezeală (IP65).
  • Se alimentează la 3.5V DC și are o putere de 402μw (green) / 362μw (red).
  • Lungimea de undă: λ532nm (green) / λ660nm (red)
  • Iradiere: <1m w/m2. Clasă Laser: 2 acc to IEC 60825-1 : 2014
  • Proiectorul are telecomandă cu 3 moduri și se poate programa cu ușurință.  

Comandă-l chiar acum și-l vei avea în aproximativ 48 ore. Se livrează cu garanție 12 luni de la achiziție, cu instrucțiuni de utilizare și cu #BONUS Bec rotativ cu LED multicolor. Acesta completează excelent proiectorul și-ți aduce bucurie și culoare. Copiii vor fi foarte încântați. Și nu numai ei. 

Spune Adio modului în care ți-ai decorat exteriorul casei până acum. Bun venit tehnologie laser!

 

 
Generale
Clasa laser 2
Lungime de unda 532-660nm
Material ABS
Alimentare 3.5V DC
Altele Telecomanda (3 moduri, viteza, programare durata), Raza proiectie: ~ 3-4m, Protectie umezeala: IP65

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Recenzii clienti


Nelu Ciuculescu

Rm. Valcea
Ma bucur si eu de Sarbatori
5/5

In fiecare an de Craciun cadea pe mine beleaua sa ma ocup de decoratul exterior al casei. Maini inghetate, schimbat nu stiu cate becuri, timp pierdut. Pana mi s-a luat. Am luat un proiector cu laser si decoratul e gata instantaneu. Merita investitia. O sa-l avem ani la rand. Acum pot sa ma bucur si eu de Sarbatori. 

03 Noiembrie 2018
Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$