OEM Proiector LED exterior 20W alb rece cu senzor PIR

Proiector LED exterior 20W alb rece cu senzor PIR

Proiectoarele de exterior sunt echipamente electrice de care avem nevoie acasă, la firmă sau în spațiile industriale. Și nu numai! Oferă lumină puternică, eficientă și de lungă durată. Merită să renunți la becurile obișnuite în favoarea proiectoarelor.
Pret:
64 Lei
Stoc:
Epuizat
Garantie:
12 luni
 

 

PROIECTOR LED DE EXTERIOR 20W CU LUMINĂ ALBĂ RECE CU SENZOR PIR

 

Poiectoarele sunt echipamente pentru iluminat de exterior de care avem neapărată nevoie dacă ne dorim lumină bună.

Se folosesc în spatii rezidențiale, de business sau industriale, în funcție de dimensiuni și intensitatea luminii oferite.

Modelul SMD-LED de 20W se folosește cel mai adesea în spații rezidențiale - curți, grădini, străzi și își merită banii cu prisosință.

Dispune de lumină albă rece, de luminozitate de 1800lm și LED de tip SMD.

Are senzor PIR (senzor infraroșu pasiv) cu unghi de detecție de 160 grade și distanță de 2-11 m.  Are reglaj de luminozitate, reglaj de timp, reglaj de sensibilitate.

Unghiul de 120 de grade îți permite o iluminare concentrată pe spații moderat restrânse precum intrarea în casă, intrarea în garaj, etc.

Protecția IP65 la intemperii (ploaie, zăpadă, praf) îi asigură proiectorului o durată lungă de viață, lucru care nu s-ar putea spune despre un bec obișnuit folosit în exterior.

Acest model este conceput pentru utilizare în exterior cu branșare directă la rețeaua electrică - cablul de alimentare are 3 fire de conectare la rețea, fără ștecher.

Este de dimensiuni mici 180x140x80mm și nu cântărește decât 735g dar face o treabă foarte bună ca sursă de lumină. 

 

Proiectorul are garanție 1 an pentru funcționare și modul de utilizare este intuitiv. Livrarea se face prin curier.   

Generale
Sursa de lumina LED
Putere LED 20W
Luminozitate 1800lm
Tip LED SMD
Tip lumina Alb rece
Unghi 120
Protectie IP IP65
Sursa alimentare 220V
Utilizare interior / exterior Exterior
Temperatura culoare 6000K
Unghi detectie 160grade
Distanta detectie 2-11m
Durata lumina 5" ~ 7'
Dimensiuni 180x140x80mm (reflector)
Greutate 735g
Altele senzor de miscare PIR, reglaj luminozitate, reglaj timp, reglaj sensibilitate, cablu alimentare cu 3 fire, fara stecher

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$