OEM Proiector LED exterior 20W alb rece

Proiector LED exterior 20W alb rece

Proiectoarele de exterior sunt echipamente electrice de care avem nevoie acasă, la firmă sau în spațiile industriale. Și nu numai! Oferă lumină puternică, eficientă și de lungă durată. Merită să renunți la becurile obișnuite în favoarea proiectoarelor.
Pret:
45 Lei
Stoc:
Limitat
Garantie:
12 luni


livrare standard 20 lei


 
 
PROIECTOR LED DE EXTERIOR 20 W CU LUMINĂ ALBĂ
 
 
 
Proiectoarele sunt echipamente pentru iluminat de exterior de care avem neapărată nevoie dacă ne dorim lumină bună.
 
Se folosesc în spatii rezidențiale, de business sau industriale, în funcție de dimensiuni și intensitatea luminii oferite.
 
Modelul LED de 20W se folosește cel mai adesea în spații rezidențiale - curți, grădini, străzi și își merită banii cu prisosință.
 
Dispune de lumină albă rece, de luminozitate de 900lm (echivalent cu un bec incandescent de 150W) și de LED de tip SMD (Surface Mounted Led sau LED montat la suprafață).
 
Unghiul de 120 de grade îți permite o iluminare concentrată pe spații moderat restrânse precum intrarea în casă, intrarea în garaj, etc.
 
Protecția IP66 la intemperii (ploaie, zăpadă, praf) îi asigură proiectorului o durată lungă de viață, lucru care nu s-ar putea spune despre un bec obișnuit folosit în exterior.
 
Acest model este conceput pentru utilizare în exterior cu branșare directă la rețeaua electrică - cablul de alimentare are 3 fire de conectare la rețea, fără ștecher.
 
Este de dimensiuni mici 180x180x40mm și nu cântărește decât 700 g dar face o treabă foarte bună ca sursă de lumină. 
 
 
Proiectorul are garanție 1 an pentru funcționare și modul de utilizare este intuitiv. Livrarea se face prin curier.  
Generale
Sursa de lumina LED
Putere LED 20W
Luminozitate 1800lm
Tip LED SMD
Tip lumina Alb rece
Unghi 120
Protectie IP IP66
Sursa alimentare 220V
Utilizare interior / exterior Exterior
Temperatura culoare 6000-6500K
Dimensiuni 180x180x40mm
Greutate 700g
Altele cablu alimentare cu 3 fire, fara stecher

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$