Radio De Mașină Cu Bluetooth și Car Kit SMR102

Evită sancțiunile pentru vorbitul la telefon în timpul condusului! Cumpără-ți un Car Kit multifuncțional, conectează-l la telefon și gata, poți respinge sau prelua apeluri în siguranță! În plus asculți muzică la o calitate excelentă !


4.8/5 din 38 voturi

Pret:
149 Lei
Stoc:
Epuizat
Garantie:
12 luni
 
 
 
RADIO DE MAȘINĂ CU BLUETOOTH ȘI CAR KIT SMR102
 
Una dintre cele mai periculoase acțiuni pe care le putem face atunci când suntem la volan, este să vorbim la telefon. Și nu ne referim neapărat la posibile amenzi sau puncte date/luate de către poliție, sau la ridicarea permisului de conducere. Viața ta este în pericol de câte ori preiei un apel, în timp ce încerci să conduci mașina cu o mână.
 
De aceea, dacă te-ai recunoscut în descrierea de mai sus, iți sugerăm să achiziționezi cât mai curând acest radio de mașina cu Bluetooth încorporat. 
 
De ce?
  • Îl accesezi ușor folosind telecomanda. 
  • Îl conectezi rapid la telefon, prin Bluetooth, iar datorită microfonului încorporat și il folosesti  ca handsfree pentru a prelua sau efectua apeluri.
  • Multiformat audio și conectivitate multiplă. USB, SD card, microjack sau Bluetooth, toate ca să-ți conectezi device-urile.
  • Calitatea sunetului satisface chiar și cele mai exigente urechi. Are inclus un egalizator presetat pe mai multe genuri muzicale (pop, rock, clasic).
  • Radioul memorează până la 18 posturi. Memorează atât postul de radio pe care îl ascultai cât și piesa care rula. Sistem de ajustare a sunetului în mașină performant.
 
Includem in pachetele noastre carduri, memorii si tot ce ai nevoie sa foloseşti produsul imediat.
 
BONUS#1 suport telefon parbriz cu ventuză
BONUS#2 Stick USB 16 Gb - ca sa ai toata muzica preferata cu tine oriunde
 
Dacă partenerii tăi de călătorie vor să schimbe muzica, le pasezi doar telecomanda! Mai puțină bătaie de cap pentru tine, nu?
 
Vrei să știi cum funcționează? Dă un play!
 
Generale
Putere Difuzor 4 x 50 (PMPO)W
Raspuns frecventa 20~20000Hz
Impedanta 4Ω
Tensiune de lucru 12V
Bluetooth Da
Dimensiuni 178x150x50mm
Culoare negru/gri
Frecvente radio FM 87.5-108.0MHz
Formate audio suportate MP3, WMA
Distorsiuni armonice <0.3%
Senzitivitate <20dB
Separare pe canal stereo >25dB
Temperatura de operare -20 / +60C
Slot USB Da
Slot SD / microSD Da
AUX IN Da
Accesorii incluse Telecomanda 21 butoane, cablu cu mufa ISO, extractoare unitate audio
Altele Dimensiunea frontala 188x150x58 mm

Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$