Radio De Mașină MP5 Cu Bluetooth și Car Kit SMR4124

Evită sancțiunile pentru vorbitul la telefon în timpul condusului! Cumpără-ți un Car Kit multifuncțional, conectează-l la telefon și gata, poti respinge sau prelua apeluri în siguranță! În plus asculți muzică la o calitate excelentă !

4.4/5 din 44 voturi
Pret: 220 Lei
Limitat


livrare standard 20 lei


 

RADIO DE MAȘINĂ CU BLUETOOTH ȘI CAR KIT SMR4124

 
Pe Ecranul de 4 inch generos poti sa vizualizezi oricand videoclipurile si fotografiile  tale preferate 
 
Viața dinamică din ziua de azi te obligă să-ți petreci foarte mult timp în mașină. Cu atât mai mult cu cât traficul dificil vine ca o completare. Iar dacă ai de făcut drumuri lungi, atunci obligatoriu trebuie să te gândești la o modalitate de a-ți face călătoria mai plăcută.
 
Ei bine, aici intervine acest Car Kit
 
Poate fi accesat ușor atât direct cât și prin telecomandăNu-ți mai blochezi bricheta cu un modulator FM suplimentar, rămânând disponibilă pentru un sistem de navigație sau alimentarea telefonului.
 
Datorită microfonului încorporat și conexiunii Bluetooth poate fi folosit și ca handsfree.
 
Calitatea sunetului satisface chiar și cele mai exigente urechi. Are inclus un egalizator presetat pe mai multe genuri muzicale (pop, rock, clasic). Radioul memorează până la 18 posturi. Memorează atât postul de radio pe care îl ascultai cât și piesa care rula. Sistem de ajustare a sunetului în mașină performant.
 
Multiformat audio Video și conectivitate multiplă. USB, SD card, jack sau Bluetooth, toate ca să-ți conectezi device-urile
Generale
Putere Difuzor 4 x 45 (PMPO)W
Raspuns frecventa 20~20000Hz
Impedanta 4Ω
Tensiune de lucru 12V
Bluetooth Da
Dimensiuni 178x90x50mm
Culoare negru/gri
Frecvente radio FM 87.5-108.0MHz
Formate audio suportate MP3, WMA, AVI, JPEG
Distorsiuni armonice <0.3%
Senzitivitate <20dB
Separare pe canal stereo >25dB
Temperatura de operare -20 / +60C
Slot USB Da
Slot SD / microSD Da
AUX IN Da
Accesorii incluse Telecomanda 21 de butoane, cablu cu mufa ISO, extractoare unitate audio
Altele Dimensiunea frontala 188x58 mm
Diagonala ecran 4"
Formate video suportate MPEG AVI
Rezolutie suportata max 1080P 

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$