Set surubelnite 4 piese

Handy Set surubelnite 4 piese
Tija crom-vanadiu, maner cauciucat, ergonomicSetul include2 x Surubelnite plate2 x Surubelnite PHPhillips (PH) : PH1x75, PH2x100 mmPlat (-) : 5x75, 6x100 mmAmbalare: 1 buc.
Pret: 39 Lei
Epuizat

Tija crom-vanadiu, maner cauciucat, ergonomic

Setul include
2 x Surubelnite plate
2 x Surubelnite PH

Phillips (PH) : PH1x75, PH2x100 mm
Plat (-) : 5x75, 6x100 mmAmbalare: 1 buc.

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$