Şurubelniţă cu LED încorporat, 5 bituri

Handy Şurubelniţă cu LED încorporat, 5 bituri
Handy Şurubelniţă cu LED încorporat, 5 bituri
Handy Şurubelniţă cu LED încorporat, 5 bituri
Cu noua surubelnita Handy, puteti lucra usor si comod. Cele 4 LED-uri încorporate ilumineaza spatiul de lucru, asadar puteti lucra comod ti în locatii foarte slab iluminate. Cu magazia de bituri incorporata aveti la îndemâna 5 bituri, putând alege cel mai potrivit pt. operatia data. Mânerul...
Pret: 54 Lei
Limitat


livrare standard 20 leiCu noua surubelnita Handy, puteti lucra usor si comod. Cele 4 LED-uri încorporate ilumineaza spatiul de lucru, asadar puteti lucra comod ti în locatii foarte slab iluminate. Cu magazia de bituri incorporata aveti la îndemâna 5 bituri, putând alege cel mai potrivit pt. operatia data. Mânerul este ergonomic, executat din material anti-glisant care garanteaza un lucru comod si sigur.

    LED-uri de mare intensitate

    Consola suport pt. 4 bituri

    Mâner ergonomic, antiglisant

    Functionare economicoasa, de la baterii

Sursa de lumina:             4 buc. LED

Alimentare:        Baterie 3 x AAA, 1,5 V (accesoriu)

Dimensiuni (lungime cu bit)        20,5 cm

Bituri:   PH0, PH1, PH2, SL5, SL6Ambalare: 1 buc.

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$