Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 3 Becuri LED si Lampa Portabila GD-10

OEM Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 3 Becuri LED si Lampa Portabila GD-10
OEM Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 3 Becuri LED si Lampa Portabila GD-10
Exact ce-ți trebuie când ai pană de curent sau când ești într-o locație izolată. Sistemul se încarcă de la panoul solar dar și de la priză. Ține-l mereu încărcat ca să fii pregatit pentru orice situație .
Pret: 185 Lei
Epuizat
 

Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 3 Becuri LED si Lampa Portabila GD-10

Așa-i că ți s-a întâmplat și ție să fii afectat de o pană de curent?

Poate că zona în care locuiești este deservită de o rețea electrică învechită și până să se urnească Regia de Electricitate ca să schimbe ceva, e nevoie să faci tu o achiziție care să-ți revolve problema.

Sau poate că aveți obiceiul să călătoriți, tu și cei dragi ai tăi și vă prinde noaptea în cine știe ce zone izolate, prin campinguri.

Nu e cazul să vă lipsiți de lumina absolut necesară și să vă chinuiți cu lanterne de tot felul ca până acum.

Știi și tu că asta nu e de ajuns, pentru că pe lângă lumină mai trebuie să încarci și o mulțime de gadget-uri - ale tale sau ale familiei. 

Sistemul de Iluminare LED cu Încărcare Solară, cu 3 Becuri LED și Lampă Portabilă vă oferă toate facilitățileiluminat portabil prin intermediul celor 3 becuri cu LED-uri SMD și a lanternei precum și încărcarea telefoanelor mobile și a altor dispozitive de la acumulatorul de 6V inclus in sistem.

 

Caracteristici tehnice

  • Sistemul de iluminare are o lanternă LED puternică cu care poți lumina orice zonă dificilă. 

  • Cele 3 becuri cu LED-uri SMD oferă suficientă lumină atât acasă pe durata unei pene de curent cât și în camping. 

  • Are sursă de alimentare: AC 220-240V 50-60Hz (13h incarcare) / baterie interna 6V4Ah / panou solar 3.5W (12h incarcare). Ține mereu încărcat la maxim sistemul așa încât să te bucuri de el pe deplin atunci când apare o nevoie. 

  • Permite încărcarea diverselor device-uri prin portul USB.

  • Este portabil, deci se poate folosi oriunde ai nevoie de el. 

  • Se poate încărca și la priză datorită încărcătorului inclus în pachet. Ideal este să se încarce cu ajutorul panoului solar

  • Are LED-uri ce indică starea de încărcare a sistemului, așa încât să nu fii luat prin surprindere. 

 

Sistemul se livrează prin curier în toată țara, are garanție 1 an pentru funcționare și este însoțit de instrucțiuni de utilizare. 

Generale
Nr LED-uri 3 becuri LED
Sursa alimentare AC 220-240V 50-60Hz (13h incarcare) / baterie interna 6V4Ah / panou solar 3.5W (12h incarcare)
Timp luminare 15h

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$