Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 3 Becuri si Invertor 220v 100w GD-8018

Iată sistemul ideal de iluminare și alimentare a gadget-urilor în caz de pană de curent. Vei ține toată familia fericită asigurându-i energia electrică necesară și vei depăși elegant orice posibilă defecțiune în furnizarea clasică de energie.
Pret: 600 Lei
Epuizat
 

Sistem Iluminare LED cu Incarcare Solara, 3 Becuri si Invertor 220v 100w GD-8018

 

 

Sistem de Iluminare GDLite GD-8018 12V 12A cu Panou Solar de 18V 20W este un dispozitiv extrem de util in orice locatie in care nu exista alimentare la reteaua de curent electric. Este gata de a fi utilizat. Tot ce aveti nevoie este sa il incarcati,utilizand energia solara.
Sistemul cu incarcare solara pentru alimentare si iluminare este solutia ideala pentru situatiile in care nu dispuneti de energie electrica.
Becurile pot fi utilizate, de exemplu, atunci cand sunteti in camping si nu dispuneti de electricitate. Becurile se alimenteaza direct de la acumulatorul sistemului si pot fi utilizate ca lampi de veghe. Sistemul de baza, cu acumulator, poate fi incarcat prin intermediul panoului solar, pentru a fi mereu scutit de grija electricitatii.
Sistemul Solar include:
3 Becuri cu LED 3W, care se alimenteaza cu firele incluse.
Alimentator la 12V si 220V.
Invertorul incorporat va permite alimentarea dispozitivelor la 220V.
Panou Solar de 18V 20W, pentru incarcare solara.
2 x Sloturi USB 5V pentru incarcarea dispozitivelor mobile, precum telefoane, smartphone, MP3 si MP4 player, iPhone, iPad etc.
Puteti alimenta la USB si un ventilator, pentru zilele toride de vara.
Acumulator sigilat Plumb Acid 12V 12Ah.
Siguranta.
Buton ON / OFF.
Sistemului i se poate atasa un acumulator de 12V suplimentar, sau se poate alimenta direct de la bateria automobilului.
Durata incarcare acumulator: minim 24 ore.
Cand nu utilizati sistemul, asigurati-va ca acesta este oprit. Reincarcati sistemul de fiecare data cand intensitatea luminii becurilor scade. Nu permiteti descarcarea totala, altfel durata de viata a acumulatorului este drastic diminuata.
 
Incarcati acumulatorul la intervale de maxim 3 luni, timp de ~ 13 ore, pentru a mentine acumulatorul incarcat.
Se curata cu o carpa uscata sau usor umezita. Nu utilizati chimicale.
Feriti de temperaturi extreme si de umezeala.
Cicluri de incarcare acumulator: pana la ~300
Nu utilizati in ploaie si nu scufundati in apa.
Nu dezasamblati si nu aduceti modificari produsului, acest lucru atrage dupa sine pierderea garantiei.
 
Nu incarcati sistemul prin intermediul panoului solar pe vreme ploioasa.
Generale
Nr LED-uri 3 becuri LED
Sursa alimentare AC 220-240V 50-60Hz (13-16h incarcare) / baterie interna 12v 12Ah / panou solar 18V 20W (14h incarcare)
Timp luminare 3 BEC LED
Alte functii Invertor 220v 100W

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2020 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$