Agent pentru curatat Video – 400 ml

VMD - ITALY Agent pentru curatat Video – 400 ml
Spray conceput pt. curatare: sticla, aparate video, ecrane, oglinzi, etc. Curata fara dare si pete, lasand in urma o aroma placuta.Utilizare: Pulverizati produsul peste suprafata de curatat, apoi stergeti cu o carpa moale, uscata.Continut: 400 mlAmbalare: 1 buc.
Pret: 25 Lei
Limitat


livrare standard 20 leiSpray conceput pt. curatare: sticla, aparate video, ecrane, oglinzi, etc. Curata fara dare si pete, lasand in urma o aroma placuta.
Utilizare: Pulverizati produsul peste suprafata de curatat, apoi stergeti cu o carpa moale, uscata.

Continut: 400 mlAmbalare: 1 buc.

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2023 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$