Agent pentru intretinerea bordului, pe baza de apa – 600 ml

VMD - ITALY Agent pentru intretinerea bordului, pe baza de apa – 600 ml
Dispune de putere de curatare si degresare exceptionala. Nu lasa in urma pete uleioase, in schimb creeaza un strat de protectie subtire, invizibil, care protejeaza impotriva diferitelor impuritati, praf, efecte atmosferice si radiatii UV.Este un produs inovativ, cu aplicatii in locuri unde agentii...
Pret: 25 Lei
Limitat


livrare standard 20 leiDispune de putere de curatare si degresare exceptionala. Nu lasa in urma pete uleioase, in schimb creeaza un strat de protectie subtire, invizibil, care protejeaza impotriva diferitelor impuritati, praf, efecte atmosferice si radiatii UV.
Este un produs inovativ, cu aplicatii in locuri unde agentii pe baza de silicon nu pot fi utilizati.
Utilizare:  pulverizati direct pe suprafata de tratat, dupa care stergeti cu o carpa moale, uscata.

Continut: 600 mlAmbalare: 1 buc.

Garantie: 12 luni

Daca in acest interval aveti dificultati cu produsele sau acestea nu mai functioneaza corespunzator este pot fi returnate pentru reparatie sau inlocuire, dupa caz.
Ocazional pot aparea dificultati la setarea produselor motiv pentru care puteti solicita asistenta gratuita a unui tehnician.
Reparatia sau inlocuirea are loc in cel mai scurt timp posibil, in functie de defectiune sau de disponibilitatea produselor pentru inlocuiri.
Solicitarea de garantie se face telefonic sau prin e-mail, in atentia departamentului tehnic.


Produse similare

Supermisto.ro se straduieste sa pastreze exactitatea informatiilor prezente in paginile shop-ului. Chiar si asa, foarte rar, pot aparea inadvertente: fotografia unui produs are doar rol informativ - poate avea alta culoare, butoanele pot fi dispuse diferit, meniurile pot fi asemanatoare, etc. Unele specificatii tehnice pot diferi in functie de transele de produse primite de la furnizori. Unele preturi se pot modifica fara avertizare prealabila. Promotiile prezente in site sunt valabile pana la epuizarea stocurilor.

© 2021 Supermisto (Varia Online SRL)
Popa Nan 30, Bucuresti,
Romania, 024077

Telefon: +4 0721 79 79 10,
Email: cadou @ supermisto.ro
Preturi: $$$